Trabzonspor yemekte buluştu

Trabzonspor yemekte buluştu

OSMANLISPOR maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdüren Trabzonspor'da futbolcular ve teknik direktör Ersun Yanal, Başkan Muharrem Usta ve yöneticilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

2016.09.09 00:03 - Son Güncellenme: 2016.09.09 00:03 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Trabzonspor yemekte buluştu

 

Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Pazar günü Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, dörde bir pas oyunu ve taktik çalışma gerçekleştirildi. 

FORMA HEDİYE ETTİLER

Bordo mavililer, akşam yemeğini ise Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve yöneticilerin de katılımıyla bir restoranda yedi. Restoran sahipleri Selma Takaoğlu ve Mustafa Karaağaçlı'nın davetlisi olan futbolcu ve teknik heyete, başkan Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Yemeğin ardından Muharrem Usta davet için restoran sahiplerine teşekkür ederken, futbolcuların imzaladığı forma günün anısına Takaoğlu ve Karaağaçlı'ya hediye edildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.09.09 00:03 - Son Güncellenme: 2016.09.09 00:03 - HABER MERKEZİ
A