Trabzonspor Sivasspor'u 4 golle devirdi!
Trabzonspor kendi evinde ağırladığı Sivasspor'u 4-0'la yendi. Maçta bordo-mavili ekip 3-0 önde olduğu sırada penaltı kazandı. Penaltı kararı sonrası Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ın talebi ortalığı karıştırdı.
2025.01.20 22:20 - Son Güncellenme: 2025.01.20 22:20 - Spor - İHA
Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, Net Global Sivasspor'u kendi sahasında ağırladı.
Papara Park'ta gerçekleşen karşılaşmada, Trabzonspor seyircisine unutulmaz bir futbol şöleni sundu. Mücadeleden 4-0'lık net bir galibiyetle ayrılan bordo-mavili ekipte golleri Batagov, Banza, Ozan Tufan ve Lundstram kaydetti.
Bu sonuçla Trabzonspor, ligde ilk kez üst üste iki galibiyet alarak puanını 25'e yükseltti. Net Global Sivasspor ise bu sezonki 9. mağlubiyetini yaşayarak 20 puanda kaldı.
UĞURCAN ÇAKIR ORTALIĞI KARIŞTIRDI!
Trabzonspor, Sivasspor maçında 3-0 önde olduğu sırada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır kullanmak istedi. Uğurcan Çakır, bugün 2. kez baba olmuştu. Sivassporlu oyuncuların yoğun tepkisi sonrası sahada tartışma çıktı. Trabzonsporlu oyuncuların da araya girmesiyle Uğurcan Çakır, penaltıyı Banza'ya bıraktı. Banza, penaltı atışında kaleciyi geçemedi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:43
-
02:07
-
01:52
-
01:01
-
00:13
En Çok Okunanlar
- Kar yağışı geri dönüyor: Bursa için yeni...
- Bursa'da sır ölüm! Genç adam dükkanda ölü...
- Emekliye önemli bir yan gelir!
- Eski milli kaleci mekanı birbirine kattı!
- Bursa'da aynı anda zeytin tarlasına uçtular!
- Bursa'da kontrolden çıkan hafif ticari...
- O bölümden mezun olanlara yüksek maaş!
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Komedyen' Selin Dilmaç tutuklandı!
- Bursaspor Muş'tan 3 puanla dönmek istiyor!
- Bursa'da cinayet davasında karar! Katile...
- Manisa'da halı fabrikası alev alev yandı
- Bursa'da kaza üstüne kaza! Sulama çarpan...
- BUÜ'den öğrencilere 15 bin 162 lira gelir...
- Bursa'da İznik Uludağ'ı aratmıyor