Trabzonspor, Kasımpaşa maçı için istanbul'a gitti

Trabzonspor, Kasımpaşa maçı için istanbul'a gitti

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında deplasmanda Kasımpaşa ve Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçlar için İstanbul'a gitti.

2012.12.12 14:49 - Son Güncellenme: 2012.12.12 14:49 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Trabzonspor, Kasımpaşa maçı için istanbul'a gitti


Bordo-mavili takım, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenman sonrası Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçak ile saat 13.30 sıralarında İstanbul'a hareket etti. Kafilede sakatlıkları süren Sol Bamba, Soner Aydoğdu ve Vittek yer almadı. Havaalanında bulunan bir grup taraftar, futbolcularla fotoğraf çektirdi.
Bordo-mavili kafile, Kasımpaşa ile yarın oynayacağı kupa maçının ardından İstanbul'da kalarak Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası Trabzon'a dönecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.12 14:49 - Son Güncellenme: 2012.12.12 14:49 - HABER MERKEZİ
A