Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı!
Karadeniz ekibi Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, 2022 sezonun yaz transfer sürecinde renklerine kattığı Makedon oyuncu Enis Bardhi ile sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği duyuruldu.
2025.01.15 16:26 - Son Güncellenme: 2025.01.15 16:26 - Spor - MYNET
Trabzonspor Kulübü, 2022 sezonun yaz transfer sürecinde renklerine kattığı Makedon oyuncu Enis Bardhi ile sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettiğini, fesih bedeli olarak oyuncuya tazminat ödenmeyeceğini açıkladı.
Yapılan açıklamada "Kulübümüz ile profesyonel futbolcumuz Enis Bardhi arasındaki 11.08.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir" denildi.
Enis Bardhi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Umut Bozok, Stefano Denswil ve Mislav Orsic ile birlikte kadro dışı kalmış ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürüyordu.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:04
-
04:51
-
01:17
-
00:31
-
00:45
En Çok Okunanlar
- Bursa'da takla atan otomobilde can pazarı!
- Toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı
- 3 katlı binada yangın paniği: Vatandaşlar...
- Antalya'dan kalkan uçak, yolcuların...
- Ters yola girip "dur" ihtarına uymadı,...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Eylem Tok ve oğlunun Türkiye'ye iadesi...
- TBMM Komisyon kararları Resmi Gazete'de
- Yoğun kar nedeniyle kontrolden çıkan...
- Nihat Kahveci deliye döndü: Bu kadar...
- BBDSO'dan "Sevgililer Günü" konseri
- UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan,...
- ABD Dışişleri Bakanı Rubio'nun bulunduğu...
- Lider Şahin ve Ecem Çırpan 4. yılı kutlad