Trabzon 82'nin sırrını açıkladı!

Trabzon 82'nin sırrını açıkladı!

Trabzonspor'un internet sitesinde birkaç gün önce "82 Geliyor" sloganıyla yapılan duyurunun sırrı ortaya çıktı

2012.12.13 10:20 - Son Güncellenme: 2012.12.13 10:20 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Trabzon 82'nin sırrını açıkladı!

Trabzonspor'un internet sitesinde birkaç gün önce "82 Geliyor" sloganıyla yapılan duyurunun, TS Club mağazalarında satışa sunulan yılbaşı paketi olduğu ortaya çıktı. Atkı, bere ve eldiven gibi eşyaları içeren paketin üzerinde, 7 şampiyonluk kupası ile 2010-2011 sezonunda alınan 82 puan vurgulanarak, "Hayal değil, Helal" sloganına yer verildi.

TARAFTAR MERAK EDİYORDU

Trabzonspor internet sitesinden geçtiğimiz günlerde "Bekleyin, 82 geliyor" sloganıyla yapılan duyuru taraftarlar arasında büyük meraka yol açmıştı. Bir çok taraftar üzerinde 7 şampiyonluk kupası bulunan forma veya tişört beklerken, bordo-mavili kulüp dün gece geç saatlerde 82'nin sırrını açıkladı. Sloganın, TC Club'larda 82 liradan satışa sunulan ve içinde atkı, bere, eldiven, rozet ve çorap gibi ürünlerin bulunduğu yılbaşı hediye paketinin duyurusu olduğu ortaya çıktı.

82 PUANA VURGU YAPILDI

Hediye paketinin kapağında büyük puntolarla yazılan 82'nin, 2010-2011 sezonunda alınan 82 puanı vurguladığı, ürünün de bu fiyattan satışa çıkarıldığı belirtildi. Kapakta ayrıca bordo-mavililerin 2010-2011 sezonu da dahil olmak üzere 7 şampiyonluk kupasını simgeleyen kupa resimleri ve şampiyonluk yıllarına yer verildi, 82 puana atıf yapılarak da, "Hayal değil, Helal" ifadesi kullanıldı.

KAPTAN'DAN MESAJ

Hediye paketinde ayrıca 2010

-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor başlıklı bir broşürde bulunuyor. Broşürde söz konusu sezondaki kadronun fotoğrafıyla, Kaptan Tolga Zengin'in taraftarlara mesajı yer alıyor. Tolga, mesajında şu ifadelerle taraftara seslendi:

"Sevgili taraftarımız. Lisanslı ürünlerimizi kullandığın için takımım ve kulübüm adına teşekkür ederim. Taşıdığımız armayla ve bordo mavi renklerimizle sizlerle birlikte yeni bir yıla giriyoruz. Rengini hayatına taşımaya devam et, 2013 bizim yılımız olsun. Trabzonspor'un haklı mücadelesinde bize her zaman destek veren bilinçli taraftarımıza sevgi ve saygılarımla."

TARAFTAR BÖLÜNDÜ

TS Club'ın piyasaya sürdüğü yılbaşı hediye paketi taraftarın büyük bölümünde hayal kırıklığı yarattı. "82 Geliyor" sloganından 82 puanın vurgulandığı şampiyonluk forması veya benzer bir ürün beklentisinde olan taraftar hayal kırıklığını ürünün satışa sunulduğu sayfaya yazdığı yorumlarla ortaya koydu. Yorumlardan bazıları şöyle:

"28 yıl sonra şampiyon olduk diyip, şampiyonluğun simgesi 82 puanı kullanıp, belki tarihimizde ilk kez bir özel ürün beklentisini bizde oluşturup, sonrasında karşımıza standart TSClup ürünleri ile çıkmanıza şaşırmıyorum ve sizleri canı gönülden alkışlıyorum", "Bu muydu yani? Biz de forma gelecek diye dört gözle bekliyoruz. Yazıklar olsun!", "Böyle bir rezalet yok kaldırın şunu! Ayıptır yaaa yazıkkkk!!! Bunları mı bize layık görüyorsunuz", "Biz de forma beklıyoruz. Kışa hazırlık mı yani bu", "Ya yeminle uçmuşsunuz siz. Ya bu neee! Resmen forma değerinde. Şakasınız siz ne diyeyim, günah yaaaa bizede günahhh", "Kutusu güzel ve anlamlı bence", "öÖnümüz kış adamlar bizi düşünüp atkı, bere, eldiven, çorap gibi kışlık ürünler koymuşlar.. Formayı da bir zahmet kendiniz alın yani".

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 10:20 - Son Güncellenme: 2012.12.13 10:20 - HABER MERKEZİ
A