TOFAŞ Başantrenörü Demir: Kendimizi bulmaya çalişiyoruz

TOFAŞ Başantrenörü Demir: Kendimizi bulmaya çalişiyoruz

ERA Nymburk karşısında maça iyi başlayamadıklarını, daha sonra geriden gelip öne geçtikleri belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Hakan Demir, "İyi oynadığımızı söyleyemem ama böyle maçları organize basketbol oynamadan da kazanabilirsiniz" dedi.

2020.11.11 13:18 - Son Güncellenme: 2020.11.11 13:31 - Spor - HABER MERKEZİ
A
TOFAŞ Başantrenörü Demir: Kendimizi bulmaya çalişiyoruz

Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. hafta erteleme maçında sahasında Çekya temsilcisi ERA Nymburk'a uzatmada 93-96 kaybeden TOFAŞ'ta Başantrenör Hakan Demir ve oyunculardan Berk Uğurlu karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Maça iyi başlayamadıklarını ifade eden Demir, "Daha sonra geriden gelip eşitliği sağladık ve ardından son çeyrekte öne de geçtik ancak hakemler çok kritik kararlar verdiler. Ne yazık ki hepsi bize karşı çalındı. Nymburk çok organize bir takım ama maç sırasında onların ritimlerini kırabildik. Ne yazık ki kötü kararlar bizim ritmimizi bozdu. İyi oynadığımızı söyleyemem ama böyle maçları organize basketbol oynamadan da kazanabilirsin. Bazı şeyleri farklı yaparak rakibin ritmini bozmaya çalıştık. Kendimizi bulmaya çalışıyoruz. Savunmamızı artırarak, ribaundları alarak, hızlı hücum sayıları bulduk. Ama kritik anlarda bize karşı çok kritik düdükler çalındı. Tofaş, Şampiyonlar Ligi için önemli kulüp. Bu organizasyonda büyük hedefleri ve yatırımları olan önemli bir takım. Sahada sadece daha adil olunmasını bekliyoruz. Belki Şampiyonlar Ligi bu fikirlerimi beğenmeyebilir ama bunlar tabi ki benim fikirlerim. Bu organizasyona her zaman saygı duydum ama bugün değil" dedi.

BERK UĞURLU: DAHA ZEKİ OLMALI VE BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ

ERA Nymburk karşısında 20 sayı-9 asist ile TOFAŞ Basketbol Takımı'nın en skorer ismi olan Berk Uğurlu ise karşılaşmayla ilgili şu ifadeleri kullandı; "Maça iyi başlayamadık. Nymburk'un yüksek tempoda oynayan bir takım olduğunu biliyorduk. Maçın başında güçlü oynamalarına izin verdik. 15 sayı öne geçmelerine engel olamadık. Takım olarak çok iyi reaksiyon verdik. Ama yine de yeterli olmadı. Maçın büyük kısmında yumuşak oynadık. Maç kazanmamız gerekiyor. Daha zeki olmalıyız ve birlikte hareket etmeliyiz. Hatalarımız üzerinde çalışacağız.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.11.11 13:18 - Son Güncellenme: 2020.11.11 13:31 - HABER MERKEZİ
A