Timsah'ın Bolu deplasmanına Referans Grup sponsor oldu

Timsah'ın Bolu deplasmanına Referans Grup sponsor oldu

Bursaspor'un pazar günü Boluspor'la dış sahada oynayacağı maçın deplasman sponsorluğunu Referans Grup üstlendi.

2021.03.05 14:54 - Son Güncellenme: 2021.03.05 14:55 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Timsah'ın Bolu deplasmanına Referans Grup sponsor oldu

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Bursaspor'un Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında pazar günü Boluspor'la oynayacağı maçın deplasman sponsorluğunu Referans Grup üstlendi. Toplu yemek sektöründe üretim yapan Referans Grup'un, Bursaspor'un Boluspor deplasmanına sponsor olduğu bildirildi.
Bursaspor Başkanı Erkan Kamat ve yöneticiler, Boluspor deplasmanına sponsor olan Referans Grup'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Referans Grup Yönetim Kurulu Başkanları Salim Usta ve Yusuf Yarar ile bir araya gelen Başkan Kamat ve yönetim, yeşil-beyazlı kulübe desteklerinden dolayı Referans Grup'a teşekkür ettiler.

BAŞKAN KAMAT TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette konuşan Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, "Maddi manevi Bursaspor'un yanında olan Referans Grup Yönetim Kurulu Başkanları Salim Usta ve Yusuf Yarar'a göstermiş oldukları ilgiden dolayı Bursaspor camiası adına teşekkür ediyorum" dedi.

"GENÇKEN BİZ DE TRİBÜNDEN DESTEK VERDİK"

Referans Grup Başkanı Yusuf Yarar da, gençliğinde Bursaspor tribünlerinde bulunduğunu, şimdilerde ise maddi manevi desteklerle taraftarı olduğu kulübün yanında olmaya devam etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, Bursaspor'a Boluspor karşısında başarılar diledi.
Başkan Erkan Kamat, Referans Grup Başkanı Yusuf Yarar'a üzerinde firmanın isminin yazdığı 16 numaralı formayı hediye etti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.03.05 14:54 - Son Güncellenme: 2021.03.05 14:55 - HABER MERKEZİ
A