Telefonda yaşlı kadınları dolandıran zanlı yakalandı
Mersin'de, cep telefonundan aradığı yaşlı kadınları, kendisini polis veya savcı olarak tanıtarak dolandıran zanlı, son işinde suçüstü yakalandı.
2016.12.23 15:21 - Son Güncellenme: 2016.12.23 15:22 - Güncel - HABER MERKEZİ
Edinilen bilgiye göre, 10 gün arayla cep telefonundan aradığı 3 yaşlı kadını, kendisini polis veya savcı olarak tanıtıp, 'Kuyumcuya gitmişsiniz, buradan altın alıp hırsızlık olayına karışmışsınız' diyerek dolandırdığı belirlenen Ramazan T., son işinde çevrede önlem alan polislerce suçüstü yakalandı. 3 yaşlı kadından aynı yöntemle 170 bin lira para ve 1 cumhuriyet altını aldığı ileri sürülen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Öte yandan, ATM'den maaşını çeken emekli bir kadını dolandırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen Berkan K. (43) de tutuklanarak cezaevine gönderildi.