Telefon çaldı, pişman olup polise gitti

Telefon çaldı, pişman olup polise gitti

SAMSUN'da 20 yaşındaki Koray S., internet kafede bulduğu cep telefonunu iddiaya göre ikinci el cep telefonu satan mağazada değiştirdi. Daha sonra vicdan azabı duyan Koray S., cep telefonunu geri alıp internet kafenin sahibine teslim etmek istedi.

2013.07.17 15:14 - Son Güncellenme: 2013.07.17 15:14 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Telefon çaldı, pişman olup polise gitti

Olumsuz yanıt alınca polise giderek kendisini ihbar etti. Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası uygulanarak serbest bırakıldı.

Olay iki gün önce İlkadım İlçesi Çiftlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Koray S., müşteri olarak gittiği bir internet kafede bulduğu cep telefonunu alarak ayrıldı. Bu sırada internet kafeye gelen Orhan İ. cep telefonunu unuttuğunu söyledi. Ancak telefon bulunamadı. Bunun üzerine güvenlik kamerasından Koray S.'nin cep telefonunu alarak ayrıldığı tespit edilince olay polise bildirildi. Polis, şüpheliyi yakalamak için soruşturma başlattıı.

MAĞAZADA DEĞİŞTİRDİ, PİŞMAN OLDU

İlkadım İlçesi'ndeki Yabancılar Pazarına giden Koray S., internet kafede bulduğu telefonu, ikinci el cep telefonu satan bir işyerinde başka bir cep telefonu ile değiştirdi. Daha sonra yaptığından pişman olan şüpheli, işyerine giderek verdiği cep telefonunu geri alıp internet kafeye götürüp sahibine teslim etmek istedi. Ancak mağaza sahibi cep telefonunu geri veremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine polis merkezine giden Koray S., "İnternet kafede cep telefonu buldum. Daha sonra cep telefonu mağazasında başka bir telefonla değiştirip kullanmaya başladım. Yaptığımdan pişman olup vicdan azabı çekmeye başlayınca cep telefonunu geri alıp internet kafenin sahibine götürüp teslim etmek istedim. Ancak olumsuz yanıt aldım. Çok pişmanım" dedi.

DENETİMLİ SERBEST

Bunun üzerine polis Koray S.'yi 'açıktan hırsızlık' suçundan gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen Koray S. savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası uygulanarak serbest bırakıldı.

Cep telefonu ise mağazadan geri alınarak sahibine teslim edildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.17 15:14 - Son Güncellenme: 2013.07.17 15:14 - HABER MERKEZİ
A