Tatlıses eski işine geri döndü

Tatlıses eski işine geri döndü

Şanlıurfaspor'a destek amaçlı kentte bulunan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yapılan bir cami inşaatını inceledi. Tatlıses, eski mesleği inşaat işçiliğine geri dönüp eline aldığı kerpetenle demir bağladı.

2013.04.07 14:50 - Son Güncellenme: 2013.04.07 14:50 - Magazin
A
Tatlıses eski işine geri döndü


Şanlıurfaspor takımını ziyaret eden Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses, daha sonra yeni yapılan Mevlana Camii'nin inşaat alanına geçti. Burada vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Tatlıses, daha sonra inşaat ustalarının yanına geçerek işçilik yaptı. Eline tel bağlama kerpetenini alan Tatlıses, demirleri bağladı. Tatlıses, daha sonra onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Hacı Bekir Restoran tarafından verilen öğle yemeğinde Tatlıses'in en sevdiği yemek olan bulgur pilavı ve et kavurma ikram edildi. Öte yandan İbrahim Tatlıses anısına 10 kuzu kesildiği belirtildi. Tatlıses, öğle yemeğinin ardından basın açıklamaları düzenledi. Tatlıses yaptığı açıklamada, "Şanlıurfa'ya, takımımıza moral ve motivasyon vermek için geldim. İnşallah bugün maçı alacağız. Bugün yeni yapılan camimizin inşaatını gezdik. Eskiden vatandaşlar hacca gitmeden önce otobüslerle Şanlıurfa'ya gelip İbrahim Peygamberin makamını ziyaret eder öyle giderlerdi hacca. Bunun için Şanlıurfa'ya değer vermemiz lazım. Bu tür camiler Şanlıurfa'mıza yapılması lazım. Bu caminin Şanlıurfa'mıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Bir kızının olacağını dile getiren Tatlıses, şunları söyledi: "Bugün bir kızım olacak. Ama babası yanında olmayacak. Babası bugün Şanlıurfaspor'un maçında olacak. İnşallah bu maçı kazanıp kızıma armağan konuşmalar edeceğim. Kızımın ismini Kur'an-ı Kerim'in ilk harfi olan Elif ismini koyacağız."
Yapılan konuşmanın ardından Tatlıses, ilahi okudu. Tatlıses daha sonra maç saatini beklemek üzere otele gitti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.04.07 14:50 - Son Güncellenme: 2013.04.07 14:50 - Zeynep Çelik
A