Survivor'da eleme adayı belli oldu

Survivor'da eleme adayı belli oldu

TV 8'in ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor 2021, dün akşam son bölümüyle ekrana geldi. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı yarışmada, haftanın ilk eleme adayı belli oldu. İşte ayrıntılar...

2021.02.21 10:07 - Son Güncellenme: 2021.02.21 10:07 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Survivor'da eleme adayı belli oldu

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021'de kıyasıya rekabet devam ediyor. Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı yarışmacıları Survivor'da kalmak için her hafta ter döküyor.

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2021'nin 20 Şubat akşamı yayınlanan son bölümüne dokunulmazlık ve ödül oyunu damga vurdu. Haftanın kaderini belirleyen dokunulmazlık oyununun ardından bir yarışmacı eleme adayı oldu. Peki, Survivor 2021'de hangi takım ödül oyununu kazandı? Eleme adayı kim oldu? 

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftalık erzak paketini kazanmak isteyen Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık öncesi ödül oyununda yarıştı. Market ödülünü kazanmak için her iki takım da elinden geleni yaptı.

Takımlar, dörder kişilik ekip oluşturarak ellerinde koçbaşı ile parkurda engelleri yıkarak sayıyı almaya çalıştı. Zorlu mücadelenin ardından kazanan Gönüllüler takımı oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2021'de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için her iki takımın da yarışmacıları deniz üzerine kurulu parkurda kıran kırana yarıştı. Survivor'a eksiksiz devam etmek isteyen Ünlüler ve Gönüllüler takımı güç ve dengenin önemli olduğu oyunda tüm hünerlerini sergiledi.

Kıran kırana geçen mücadeleyi 10-9 skorla Gönüllüler takımı kazandı. 

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun ardından Ünlüler takımı eleme konseyine gitti. Ünlüler takımı ilk olarak halktan gelen SMS oylamasına çıktı.

SMS oylamasının ardından; takım yarışmacıları konseyde adadan gitmesini istedikleri isimleri belirtti. Ada konseyinde Sergen, Çağrı, Yiğit ve Öykü'nün isimleri yazıldı.

Ünlülerde yapılan ada oylaması ile Acun Ilıcalı, Survivor'da haftanın ilk eleme adayının Yiğit olduğunu açıkladı.

Survivor'da pazar ve salı akşamı da adayların belli olmasının ardından eleme konseyi gerçekleşecek. Survivor'dan elenen isim 23 Şubat gecesi belli olacak.

SURVİVOR YİĞİT KİMDİR?

Survivor Yiğit Oruçoğlu, 19 Ocak 2000 İstanbul Kadıköy doğumlu. Yiğit Oruçoğlu, aslen anne tarafından Trabzon, baba tarafından ise Erzincanlıdır. Doğuş Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği bölümünde eğitimine devam eden Yiğit Oruçoğlu, Survivor'a hayallerini gerçekleştirmek için geldiğinden ve yarışmada elinden gelenin en iyisini yapacağını söylüyor.

Survivor Yiğit, 14 yaşına kadar profesyonel yüzme sporu ile ve daha sonrasında 5 sene basketbolda birçok müsabakada yer aldu. Şu an aktif olarak Crossfit sporu ile ilgilenen başarılı sporcu, Survivor'a oldukça kuvvetli bir fizikle geldiğini belirtiyor. 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.02.21 10:07 - Son Güncellenme: 2021.02.21 10:07 - HABER MERKEZİ
A