Survivor All Star ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star'da eleme potasındaki isimler kimler?

Survivor All Star ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star'da eleme potasındaki isimler kimler?

Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşanıyor. 14 Şubat Çarşamba günü ödül oyunu gerçekleşti. Kadın elemesinin yapılacağı bu yarışta 4 isim mücadele edecek. Peki, Survivor All Star ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star'da eleme potasındaki isimler kimler?

2024.02.15 10:15 - Son Güncellenme: 2024.02.15 10:17 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Survivor All Star ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star'da eleme potasındaki isimler kimler?

Survivor'da nefes kesen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Her hafta bir elemenin gerçekleştiği yarışmada bu hafta kadın elemesi gerçekleşecek. Bu hafta Turabi ve Nihat Altınkaya sakatlıkları nedeniyle veda ederken kırmızı takıma 3 efsane isim katılmıştı. Survivor All Star 2024 son bölüm gelişmelerini yakından takip edenler ise "Survivor kim elendi, hangi yarışmacı adaya veda etti? 14 Şubat Survivor All Star 4. ve ödül oyununu kim kazandı, ödül nedir?" sorularının cevabını araştırıyor. Peki, Survivor All Star ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star'da eleme potasındaki isimler kimler? 

Survivor All Star ödül oyununu kim, hangi takım kazandı?

Her hafta eleme düellosundan önce ödül oyunu için mücadele ediliyor. Haftalardır aç olan takımlar ödül oyununu kazanmak için kıran kırana mücadele ediyorlar. Ödül oyununu kazanan ise ödülün sahibi oluyor.

Bu hafta ödül ne oldu?

Her hafta gerçekleşen ödül oyunu için farklı ödüller veriliyor. Bu haftanın ödülü ise kuşbaşılı pide ve içecek oldu. Ödülü duyan yarışmacılar ise kendilerini tutmakta zorlandılar ve ödülü kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar.

Survivor yarışmacıları Rio Karnavalında

Geçtiğimiz haftalarda dans yarışmasını kazanan yarışmacılar bu hafta Rio Karnavalı'na gittiler. Yarışmacılar büyük bir keyif alırken renkli görüntüler ekranlara yansıdı.

Survivor All Star'da eleme potasındaki isimler kimler? 

Hafta boyunca ada konseyinde 4 eleme adayı belirlendi. Kadın elemesinin gerçekleşeceği bu haftada bu dört isim düellolarda karşı karşıya gelecek. Düellodan çıkanlar adada kalmayı garantilerken en son düelloyu kaybeden isim Survivor'a veda edecek.

İlk eşleşme Pınar-Sahra asasında olacak. İkinci eşleşme ise Aleyna-Aysu olacak.

SURVİVOR 1. ELEME ADAYI

Bu haftanın kadın oylamasında ilk aday Mavi takımdan Aysu oldu.

HAFTANIN 2. GİTME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım ada konseyinde adayını belirledi. 7 oy alarak haftanın ikinci eleme adayı Pınar oldu.

HAFTANIN 3. GİTME ADAYI KİM OLDU?

Survivor eleme adayı dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyinde belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım ada konseyinde haftanın 3. gitme adayını belirledi. Haftanın üçüncü eleme adayı Mavi takımdan Sahra oldu.

SURVİVOR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybede kırmızı takım ada konseyinde 4. eleme adayını belirledi. Konseyde 4 Aleyna, 4 Gizem, 2 Nagihan, 2 Merve, 2 Nefise şeklinde oylama sonucu çıktı. İki eşit oya sahip olan Aleyna ve Gizem'in hangisinin eleme potasına gönderileceğine takım kaptanı karar verdi. Kırmızı takım kaptanı ise takıma yeni gelen Sema olmuştu. Sema ise 4. eleme adayı olarak Aleyna'yı seçti. Böylelikle 4. ve son eleme adayı Aleyna oldu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.02.15 10:15 - Son Güncellenme: 2024.02.15 10:17 - HABER MERKEZİ
A