Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star 2024 yarışmasında bu akşam haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk eleme adayı Mavi takımdan Hakan olmuştu. İkinci eleme adayının kim olacağı ise merak edilirken yarışmacıların kavga anları gündeme bomba gibi düştü. Adeta herkes birbirine girerken tartışmaların sonunda diskalifiyelerin olup olmayacağı ise merak ediliyor. Peki, Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu?

2024.02.19 00:23 - Son Güncellenme: 2024.02.19 00:25 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu?

Survivor'da nefes kesen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Her hafta bir elemenin gerçekleştiği yarışmada bu hafta erkek elemesi gerçekleşecek. Yarışmada gerçekleşen tartışmalar ise tansiyonu iyice yükseltiyor. Yarışmacılar birbirlerine girerken oyunu hangi takımın kazanacağı ise merak ediliyor. Peki, Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? SURVİVOR ALL STAR 2024 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlık oyunu gerçekleşiyor. Yarışmada heyecanlı dakikalar yaşanırken Sercan'ın itirazı ise yarışmaya damga vurdu. Mavi takımdan Damla'nın direklere tutunduğunu iddia etti ancak kabul görmedi. Mavi takım ve Kırmızı takım 11-11'lik skorla yarışı berabere götürüdürler. Son bir bayrak yarışı her şeyi belirledi ve kazanan Mavi takım dokunulmazlığın galibi oldu. Kazanan Mavi takım popeyes ödülünün de sahibi oldu.

HAKAN'DAN İLETİŞİM İHLALİ AÇIKLAMASI!

İletişim ihlali yaparak 3 ödül cezası ve iletişim cezası alan Hakan Hatipoğlu şu şekilde açıklama yaptı: "Aday olacağımı bekliyordum ama adaylıkla ilgili tek bir şey aklıma bile gelmedi. Rio'da ki ihlale takıldı kafam. Beni orada yaptığım ihlalle ilgili kimsenin yakalama ihtimali yok. Bunu açık ve net söylüyorum. Burada bir hainlik olduğunu düşünüyorum. Birinin söyleme ihtimalini düşünüyorum. Onu ben paylaşamam. Acun abi bana sorduğunda doğruyu söyledim. Tahmin ettiğim bir şey var o beni çok üzüyor açıkçası. Kesin değil, kimsenin günahını da almak istemem ama başka bir ihtimal yok. Tek kişiydi. Sabahın 6'sı bir daha Brezilya'ya uğramayacak birinin telefonunu alıp 2,5 dakika aşağı yukarı çünkü telefonunu çalıcam zannetti kıllandı. Gitti böyle bir hikayede ben yandım. Onun dışında biraz Begüm'e bozuğum açıkçası. Çünkü konseyde Acun abi bana ceza verirken Begüm'de bazı şeyler söylemiş. Benim duymadığım bir yerde dedikodu yapması benim hoşuma gitmedi açıkçası. Üzüldüm çünkü."

HAKAN HATİPOĞLU İLETİŞİM İHLALİ YAPMIŞTI!

Rio Karnavalına katılan isimlerden olan Hakan Hatipoğlu ailesi ile yaptığı görüşmeden Acun Ilıcalı ve ekibi haberdar oldu ve konsey İletişim ödülü nasıl bir ödül? sorusu yöneltilerek başladı. Eşi ile Rio Karnavalı'nda sohbet eden Hakan'a yaptırım uygulanacağı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. 2 ödülden men ve ilk iletişim ödülünden de men cezası olmak üzere toplamda 3 ödül cezası almış oldu.

PINAR VE SEMA BİRBİRİNE GİRDİ!

Survivor'da tansüyon yükseliyor ve Pınarı'ın Sema'ya yönelik söylemleri yarışmacıyı çileden çıkarıyor. Pınar; "Sen yedeklerden geldin, Hürrem Sultan dönemlerin bitti, lohusa kadın gibisin" sözleri Sema'yı çıldırttı. Pınar, "ne var?" sorusunun üzerine Sema, saldırmak için koşuyor. Nagihan'ın ve diğer yarışmacıların araya girmesiyle yarışmacılar sakinleşmeye çalışıyor. Seda'nın gerilmesi ile beraber Sercan ise Seda'yı durdurmaya çalıştı.

YAMAN'IN DİŞİ KIRILDI!

Dokunulmazlık oyunu esnasında yarışmacılardan Yaman'ın dişi kırıldı. Doktor dolgu yapılması gerektiğini söyledi. Yaman'ın halleri ise renkli görüntülere neden oldu.

OGEDAY'DAN SERT SÖZLER!

Ogeday ve Hakan'ın gerilimi yarışmanın yarıda kesilmesine neden oldu. Oyun esnasında Hakan'ın yapamadığını söyleyen Ogeday, oyun bitince kendine hakim olamıyor. Ogeday, Hakan'a "Şov yapma Panorama'da anlatırsın bunu, 'Ogeday' şişe attı diye" Bunun üzerine Hakan ve Ogeday arasında bir gerilim yaşandı. Yasin ve Poyraz ise Ogeday'ı sakinleştirmek ve durdurmak için tuttukları anlar ekranlara geldi. Acun Ilcalı ise Ogeday'ı sakinleştirmek için devreye girdi. Kavga esnasında ise Aysu sert bir şekilde yere düşüyor. Hakan ise yarış alananını terk etti.

İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2024 All Star'da kaybedilen dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan konseyde Mavi takımda en çok ismi yazılan Hakan Hatipoğlu haftanın ilk eleme adayı oldu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.02.19 00:23 - Son Güncellenme: 2024.02.19 00:25 - HABER MERKEZİ
A