Suriyeliler ile mahalleliler arasında gerginlik

Suriyeliler ile mahalleliler arasında gerginlik

Şanlıurfa'da Suriyeliler ile mahalleli arasında yaşanan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralanırken Suriyelilerin kaldığı eve saldırmak isteyen kalabalığı polis engelledi.

2016.09.08 07:41 - Son Güncellenme: 2016.09.08 07:42 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Suriyeliler ile mahalleliler arasında gerginlik

Şanlıurfa'nın Bağlarbaşı Mahallesinde Suriyeliler ile mahalleli arasında daha önceden devam eden husumet gece saatlerinde kavgaya dönüştü. Bıçakların da kullanıldığı kavgada 2'si Suriye uyruklu olmak üzere 3 kişi yaralandı. Kavga nedeniyle mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri, Suriyelilerin kaldığı eve saldırmaya çalışan kalabalığı uzaklaştırdı.

Suriye uyruklu yaralılar ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken diğer yaralı ise özel bir araçla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Uzun süre Suriyelilerin kaldığı evin önünden ayrılmayan kalabalık, Suriyelileri mahallede istemediklerini söyledi. Zaman zamangerginlik çıkaran kalabalık, polisin uzun süren çabası sonucu ikna edilerek evden uzaklaştırıldı. Kavgaya karıştığı gerekçesiyle Suriye uyruklu bir kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.09.08 07:41 - Son Güncellenme: 2016.09.08 07:42 - HABER MERKEZİ
A