Sosyal medyanın gücü

Sosyal medyanın gücü

EDİRNE Valisi Hasan Duruer, Twitter hesabına dün eklediği 2 fotoğrafla Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nü eleştirdi. Vali Duruer, tarihi bir camide gelişi güzel konulmuş elektrik panosuyla, yere atılmış mezar taşlarının fotoğraflarının altına 'Vakıf eserlerine vakıfların sahip çıktığının resmidir', 'Vakıfların estetik anlayışı' notunu düştü.

2013.05.02 11:05 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:05 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sosyal medyanın gücü

 


Edirne'de göreve başladığı günden itibaren tarihi eserlere verdiği önemle tanınan Vali Hasan Duruer, Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nü kendi adına olan Twitter hesabına eklediği fotoğraflarla eleştirdi. Dün eklediği fotoğraflarda sorumluluğu Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde olan tarihi bir camide gelişi güzel konulan ve kabloları açıkta olan elektrik panosu fotoğrafının altına 'vakıfların estetik anlayışı' notunu düşen Vali Duruer, diğer fotoğrafta ise tarihi eser bahçesinde düzensiz olarak konulan mezar taşlarını görüntüledi. O fotoğrafın altına da 'vakıf eserlerine vakıfların sahip çıktığının resmidir' diye yazdı.

KIRMIZI KABLOLARA ÇOK SİNİRLENMİŞTİ

Edirne Valisi Duruer, geçtiğimiz hafta kendisini ziyaret eden Afganistan Halk Meclisi Başkanı Abdul Rauf İbrahimi ile birlikte Mimar Sinan'ın 'ustalık eserim' dediği Selimiye Camii'ni ziyaret etmişti. Camideki aydınlatma ampullerinin çevresinde gelişi güzel olarak çekilmiş yangın alarm cihazı kablolarını gören Vali Duruer, çok sinirlenmişti. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Duruer, "Defalarca Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nü uyardık. Takip edilmesini söylememize rağmen aynen devam ediyorlar. Bu tam bir rezalettir. Yangın alarm kabloları böyle mi çekilir, rezalet" ifadelerini kullanmıştı.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.02 11:05 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:05 - HABER MERKEZİ
A