Songül Karlı hayranlarını coşturdu

Songül Karlı hayranlarını coşturdu

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yenice beldesinde düzenlenen şölende sahne alan Songül Karlı hayranlarını coşturdu.

2012.07.02 12:44 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Songül Karlı hayranlarını coşturdu

Şölende mahalli sanatçıların yanı sıra Türk halk müziği sanatçısı Songül Karlı da sahne aldı. Gölet Dinlenme Parkı'nda gerçekleştirilen şölende sevilen türküleri seslendiren Songül Karlı belde halkını coşturdu.
Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu, Yenice'nin mahalle olmasını isteyen bazı vatandaşlara sitem ederek, "Yenice'nin İnegöl'ün mahallesi olmasını isteyen ve İnegöl'ün herhangi bir mahallesine taşınmak isteyen varsa, ev eşyalarını taşımaları için kamyonlar benden" dedi.
Konuşmaların ardından Bal-göç İnegöl Şubesi folklor ekibi gösteri yaparken, Hacivat-Karagöz oyunu çocukların ilgisini çekti. Bulgaristan'ın Devin şehrinin Bunova köyü korosu da seslendirdikleri parçalarla şölene renk kattı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.07.02 12:44 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A