Sofuoğlu'nun 3 kişiyle motosiklete binmesi olay oldu

Sofuoğlu'nun 3 kişiyle motosiklete binmesi olay oldu

AK Parti Sakarya Milletvekili ve motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun sosyal medyada yer alan fotoğrafı çok konuşuldu. Sofuoğlu'nun 2 kişilik motosiklette 3 kişi yolculuk yaptığı ana ilişkin kare hakkında kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı.

2021.10.25 16:10 - Son Güncellenme: 2021.10.25 16:11 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sofuoğlu'nun 3 kişiyle motosiklete binmesi olay oldu

Bugün öğlen saatlerinde Sakarya Serdivan Mobilyacılar Çarşısı mevkiinde milli motosikletçi ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun küçük bir motora 3 kişi bindiğini gören vatandaşlar gördüklerine inanamadı.

ÇOCUĞA KASK TAKILMAMASI TEPKİ ÇEKTİ

Konuyu, "Profesyonel motorcu bunu yaparsa..." diye yorumlayan vatandaşlar, topluma örnek olması gereken bir bireyin bu denli hareketine tepki gösterdi. Dakikalarca süren tehlikeli yolculukta motosiklette küçük bir çocuğun da olmasının yanı sıra koruyucu kask takılmaması dikkatlerden kaçmadı.

ERDOĞAN'DAN MÜSADE İSTEMİŞTİ

Siyasete görev verildiği için girdiğini ve yükselmek gibi bir kaygısının olmadığını ifade eden Kenan Sofuoğlu, yapmış olduğu bir açıklamada "Motorculuğa başladığımda dünya şampiyonu olmak hayalim vardı ve inanın ben siyasete bir görev verilmesi üzerine girdim. Yükselmek gibi bir hayalim yok, vekillikle inşallah görevimi tamamlamak istiyorum ama hayatın ne getireceğini bilemeyiz. Ben burada açık kapı bırakmakta istemiyorum netim ben. Öyle bir isteğim yok" ifadelerini kullanmıştı.

TBMM'YE LÜKS ARACIYLA GİDİNCE GÜNDEM OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğiyle Sakarya'dan AK Parti milletvekili 3. sıra adayı olup seçilen dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, kayıt işlemleri için TBMM'ye Lamborghini marka lüks aracıyla gitmişti. Sofuoğlu'nun bu görüntüsü uzun süre gündemi meşgul etmişti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.10.25 16:10 - Son Güncellenme: 2021.10.25 16:11 - HABER MERKEZİ
A