Sigara kaçakçısından ilginç soru

Sigara kaçakçısından ilginç soru

Konya'da 6 bin paket kaçak sigarayla yakalanan şüpheli ile polis arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

2014.01.20 09:07 - Son Güncellenme: 2014.01.20 09:10 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sigara kaçakçısından ilginç soru

Konya'da bir şüpheli, 6 bin paket kaçak sigarayla yakalandıktan sonra polise, "Sigaranın iki kartonunu içmek için almıştım. Onu da mı alacaksınız?" dediği belirtildi.

Konya-Aksaray karayolu kent girişinde asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, Murat Ç'nin (32) kullandığı otomobili durdurdu. Araçta 6 bin paket kaçak sigara bulununca, Murat Ç. gözaltına alındı.

Şüphelinin; polise, "Sigaranın iki kartonunu içmek için almıştım. Onu da mı alacaksınız?" dediği öğrenildi. Ayrıca beşinci kez kaçak sigara sevkıyatı yapmaktan yakalanan Murat Ç'nin, mahkemenin daha önce verdiği para cezasını ödemek için böyle bir yola başvurduğunu söylediği belirtildi. Başlatılan soruşturma sürüyor.

 

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2014.01.20 09:07 - Son Güncellenme: 2014.01.20 09:10 - HABER MERKEZİ
A