Sia: Bir belgesel izledim ve hayatım değişti

Sia: Bir belgesel izledim ve hayatım değişti

Geçen yıl iki çocuğu evlat edinme kararını izlediği bir belgeselden sonra aldığını belirten Sia, "Onu bulacağım ve onun annesi olacağım" dediği çocuğu ve arkadaşını bulup evlat edinme hikayesini anlattı.

2020.10.12 09:12 - Son Güncellenme: 2020.10.12 09:12 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Sia: Bir belgesel izledim ve hayatım değişti

Avustralyalı ünlü şarkıcı Sia, geçen yıl evlat edindiği iki çocuğuyla ilgili konuştu. Vogue dergisinin Avustralya edisyonuna röportaj veren 44 yaşındaki şarkıcı, 18 yaşında iki çocuğu evlat edinme kararını, bir belgesel izledikten sonra aldığını açıkladı.

Oğullarından biriyle belgeselde tanıştığını söyleyen Sia, "Reality şovlara ve belgelesellere takıntılıyım. Bir belgesel izledim ve oğlumu gördüm" dedi. "Onu bulacağım ve onun annesi olacağım" diye düşündüğünü belirten ünlü şarkıcı, dediğini yaptı ve hem belgeselde gördüğü çocuğu, hem de onun arkadaşını evlat edindi. Sia, "Bugüne kadar yaptığım en güzel şey annelik" ifadesini kullandı.

Şarkıcı evlat edinme kararını verdiği bir röportajda doğrulamış, "İkisi de çok acı çekti ve onlara yardım edebildim. Küçük yaşta başlarından geçen travmaları için ihtiyaç duydukları yardımı onlara sağlayacak kaynaklara sahibim. Bir yıl sürdü, inişlerimiz ve çıkışlarımız oldu ama aslında hiç bugün olduğundan daha iyi bir yerde olmadık" demişti. Sia ayrıca, "Geçen yıl evlat edindiğimde 18 yaşındaydılar, şimdi 19 oldular. Koruyucu aile sisteminden çıkmışlardı. Evet, onları seviyorum" ifadesini kullanmıştı.

Öte yandan Sia, temmuz ayında babaanne olduğunu, evlat edindiği iki oğlundan birinin iki çocuğu olduğunu anlatmıştı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.10.12 09:12 - Son Güncellenme: 2020.10.12 09:12 - HABER MERKEZİ
A