Şeyma Subaşı'ndan yeni paylaşım!

Şeyma Subaşı'ndan yeni paylaşım!

Mohammed Alsaloussi'dan ayrıldığını açıklayan Şeyma Subaşı, bu kararından yaklaşık 10 gün sonra Mısırlı iş insanıyla barışmıştı. Şimdilerde Ibiza'da tatil yapan 31 yaşındaki fenomen, sosyal medya mesajıyla adından söz ettirdi.

2021.07.14 18:28 - Son Güncellenme: 2021.07.14 18:28 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Şeyma Subaşı'ndan yeni paylaşım!

Hamilelik, evlilik teklifi, dolandırıcılık, tektaş ve ayrılık haberleriyle aylardır çok konuşulan Şeyma Subaşı (30) ve Mohammed Alsaloussi (36), aralarındaki buzları eritti ve aşklarına yeniden şans verdi.

Ayrılıklarıyla ilgili pek çok dikkat çekici iddia ortaya atılan Subaşı ve Alsaloussi, İspanya'nın İbiza adasındaki tatillerine kaldıkları yerden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte tekne turuna çıkan ve "Her şey yolunda" mesajı veren Subaşı, 3.3 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yeni fotoğraflar paylaştı.

"HAYATIMI YÜZDE YÜZ YAŞIYORUM" 

Kiremit rengi bikinisi ile objektif karşısına geçen, kombinini güneş gözlüğü ve aksesuarları ile tamamlayan fenomen, kısa sürede 60 binden fazla beğeni aldı.

Şeyma Subaşı, Instagram gönderisinde, "Dünden ders al, bugünü yaşa, yarın için umutlu ol. Olduğum gibi davranıyorum ve hayatımı yüzde yüz yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Bebeğini kaybettiği ve sürpriz şekilde ilişkisini bitirdiği dönemde açıklamaları merak edilen bürünen Subaşı'nın, bugünlerde neşesinin bir hayli yerinde olması dikkatlerden kaçmadı.

FOTOĞRAFLARI YENİDEN YÜKLEDİ

Mohammed Alsaloussi ile aralarındaki sorunları çözen Şeyma Subaşı'nın, sevgilisiyle olan bütün fotoğrafları arşivden geri yüklemesi dikkat çekmişti.

'HAZIR MISIN?' MESAJI 

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı iş insanına ait olduğu iddia edilen 'themeedo' adlı Instagram hesabından, "Hazır mısınız?" mesajını taşıyan bir paylaşım yapılmıştı.

Gönderi yaklaşık 500 bin kişi tarafından görüntülenmişti. Alsaloussi'nin, Şeyma Subaşı hakkında açıklamalarda bulunacağını düşünen takipçileri, Mısırlı iş insanına adeta yorum yağdırmıştı.

BİNLERCE TAKİPÇİ! 

Hakkında 'dolandırıcı' iddiaları çıkan Mohammed Alsaloussi'ye ait olduğu iddia edilen bir Instagram hesabını kısa sürede yaklaşık 100 bin kişi takibe almıştı.

Şeyma Subaşı, Ocak 2021'de aşk yaşamaya başlayıp geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Mohammed Alsaloussi'a 'Meedo' diye hitap ediyordu.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.07.14 18:28 - Son Güncellenme: 2021.07.14 18:28 - HABER MERKEZİ
A