Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrılığında bomba iddia!

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrılığında bomba iddia!

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde Mısırlı milyarder olarak anılan Mohammed Alsaloussi'den ayrıldı. Subaşı'nın, sevgilisini terk etme sebebi ortaya çıktı.

2021.06.28 10:49 - Son Güncellenme: 2021.06.28 15:31 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrılığında bomba iddia!

Şeyma Subaşı uzun bir süredir, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyordu. Hamile olduğunu ve evleneceğini açıklayan Subaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir açıklama yaparak, bebeğini kaybettiğini duyurdu. Bu açıklamanın ardından Şeyma Subaşı, Ibiza'da tek başına görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Subaşı'nın yanında sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin olmaması ve parmağına tektaşını takmaması ayrılık iddialarını kuvvetlendirmişti. 

Şeyma Subaşı'nın şok gerçekle yüzleştiği iddia edildi. 

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin hakkında çıkan 'dolandırıcı' iddialarının ardından  Alsaloussi'nin ona aldığı hediyelerin aslında sahte olduğunu anlayan Şeyma Subaşı, ilişkiyi bitirmiş.

Ayrıca bebeğimi kaybettim diyen Şeyma Subaşı'nın aslında kürtaj yaptırdığı da öne sürüldü.

"İNSANIN KAYBINA SAYGINIZ OLSUN"

Şeyma Subaşı hakkında çıkan ayrılık iddialarıyla ilgili, "Beni biraz bırakın. İnsanın kaybına saygınız olsun. Cevap vermek ya da konuşmak zorunda değilim. İstersem eğer Instagram'dan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim. Lütfen, biraz saygı. Türk basınında hakkımda çıkan haberlerle ilgilenmiyorum. O yüzden her açıklamamı İngilizce yazıyorum" ifadelerini kullamıştı.

Çok geçmeden Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin tüm fotoğrafların Instagram hesabından sildi. 

"YAŞADIKLARIMI ANLATACAK KELİME YOK"

İddialar karşısında Şeyma Subaşı'dan ayrılık açıklaması geldi. Acun Ilıcalı ile olan ilişkisinden dünyaya gelen kızı Melisa ile olan fotoğrafını paylaşan ünlü fenomen paylaşımına, "Yaşadıklarımı anlatacak kelime yok... Ama her şeyimsin, güneş ışığım ve kahramanım olduğun için teşekkürler. Her şeyin bir nedeni var. İyiyim, biz iyiyiz iyi! Tüm destek için teşekkürler" notunu düştü.

EVLİLİK TEKLİFİNİ DE SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Yaklaşık üç hafta önce sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı, yaşadığı heyecanı sevenleriyle paylaşmış 'Hayatımın ne kadar büyülü ve unutulmaz bir anı. Duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum' sözleriyle teklifi kabul ettiğini duyurmuştu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.28 10:49 - Son Güncellenme: 2021.06.28 15:31 - HABER MERKEZİ
A