Sevgilinin intikamı ağır oldu

Sevgilinin intikamı ağır oldu

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir beysbol maçında zaman zaman seyircilere dönen ve sevgililerin öpüşme anlarını kaydeden "öpücük kamerasına" aldırış etmeyen genç bunun bedelini ağır ödedi. Kendisini ihmal eden sevgilisine sinirlenen genç kız erkek arkadaşının üzerine içeceğini dökerek maçın yapıldığı stadyumu terk etti.

2013.05.09 10:57 - Son Güncellenme: 2013.05.09 11:00 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Sevgilinin intikamı ağır oldu
01:46 Sevgilinin intikamı ağır oldu

İLGİLİ VİDEO

Sevgilinin intikamı ağır oldu

ABD'de beysbol maçlarında uzun süredir yapılan ve adeta yazılı olmayan bir kural haline gelen "öpücük kamerası" uygulamasına göre maç sırasında kamera herhangi bir çifte odaklandığında ekranda kendilerini gören çiftler öpüşerek bu kuralı yerine getirmiş oluyor. Fakat bu kez görüntülerde kameranın kendilerine 3 defa dönmesine rağmen cep telefonuyla konuşan erkek arkadaşının umursamazlığına sinirlenen genç kızın kızarak erkek arkadaşının üzerine içeceğini dökmesi ve stadyumu terk etmesi görülmekte.

Görüntülerde ilk önce gencin cep telefonuyla konuştuğu görülüyor. Bu sırada dev ekranda kendilerine dönüldüğünü gören kız erkek arkadaşını uyarıyor fakat erkek arkadaşı bunu pekte umursamıyor. Daha sonra bir kez daha aynı olay yaşanıyor. Bu sırada farklı birçok çift kameranın kendilerine dönmesi sonucu kuralı yerine getirirken 3. kez kendilerine dönen kameraya yine aldırış etmeyen erkek arkadaşına oldukça sinirlenen kız bu sefer içeceğini erkek arkadaşının üzerine döküyor. Olay sonrası neye uğradığını şaşıran genç sevgili ise kız arkadaşının gidişini seyretmekle yetiniyor.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2013.05.09 10:57 - Son Güncellenme: 2013.05.09 11:00 - HABER MERKEZİ
A