Serenay Sarıkaya'dan itibar davası

Serenay Sarıkaya'dan itibar davası

Bir süredir ekranlarda görünmeyen ancak komedyen Cem Yılmaz ile olaylı başlayan aşkı ile magazin gündeminden hiç düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'yı kızdırdılar.

2020.11.30 10:46 - Son Güncellenme: 2020.11.30 10:46 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Serenay Sarıkaya'dan itibar davası

Cem Yılmaz ayrılığının ardından Serenay Sarıkaya tatil fotoğrafları ile dikkat çekmişti. Instagram'dan fotoğraflar paylaşan Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Kerem Bürsin ile yeniden aşk yaşadığı dedikodularının patlaması ve verdiği yanıt ile günlerce konuşulan oyuncu Serenay Sarıkaya bir kez daha sessizliğini bozdu.

Sabah'ın haberine göre Defne Samyeli ile Cem Yılmaz aşkını bitiren kadın olarak gösterilen Serenay Sarıkaya sürpriz birlikteliğine geçtiğimiz haftalarda nokta koymuştu. Karantina dönemine birbirlerinden hiç ayrılmayan çiftin aşkı Atina'da objektiflere yakalanmalarıyla ortaya çıkmıştı.

Bir süredir ekranlarda görünmeyen ama Cem Yılmaz ile olaylı başlayan aşkı ile magazin gündeminden hiç düşmeyen Serenay Sarıkaya'yı kızdırdılar.

Serenay Sarıkaya, kendisiyle ilgili ortaya atılan 'Evli bir kulüp başkanıyla aşk yaşıyor' şeklindeki iddialara sessiz kalmadı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bu söylentileri ortaya atan köşe yazarından şikayetçi oldu.

Sarıkaya, eski sevgilisi Kerem Bürsin ile olan ilişkisi sırasında giydiği bornozuyla sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

Oyuncunun bu hareketi, sosyal medyada hayranları tarafından "Kerem Bürsin'le barıştı" olarak yorumlandı.

Çıkan bu iddiaların üzerine Serenay Sarıkaya bir fotoğraf paylaşarak son noktayı koydu.Oyuncu paylaşımında "Arkadaşlar hakikaten bıktım bu abuk sabuk haberlerden. Bu bir bornoz markası isteyen herkes edinebilir. Daha neler" ifadelerini kullandı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.11.30 10:46 - Son Güncellenme: 2020.11.30 10:46 - HABER MERKEZİ
A