Seni Çok Bekledim'de Özcan Deniz'in annesini canlandıracak

Seni Çok Bekledim'de Özcan Deniz'in annesini canlandıracak

Altın Portakal ödüllü Kübra Kip, 'Seni Çok Bekledim' dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu, Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı dizide 'Mihre' karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

2020.10.27 18:12 - Son Güncellenme: 2020.10.27 18:12 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Seni Çok Bekledim'de Özcan Deniz'in annesini canlandıracak

Altın Portakal ödüllü Kübra Kip, 'Seni Çok Bekledim' dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. 

33 yaşındaki oyuncu, Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı dizide 'Mihre' karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Çekimleri başlayan 'Seni Çok Bekledim' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kübra Kip, dizide etkileyici performansıyla Özcan Deniz'in (Kadir) annesinin gençliğini canlandıracak.

Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Seni Çok Bekledim, tutkulu bir aşkı dramatik hikayesiyle ekrana getirecek.

GERÇEK BİR YAŞANMIŞLIK HİKAYESİ

Dizide Özcan Deniz, ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı 'Kadir' karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı 'Ayliz' karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler. 

Başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor. Skala Yapım ve Dnz Film'in ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şahin Altuğ üstleniyor.

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.10.27 18:12 - Son Güncellenme: 2020.10.27 18:12 - HABER MERKEZİ
A