Semih Öztürk'ten canlı yayında olay Serkay Tütüncü tepkisi!

Semih Öztürk'ten canlı yayında olay Serkay Tütüncü tepkisi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Ütopya' ve 'Survivor' yarışmalarıyla adını duyuran Semih Öztürk, 2016 yılında Survivor adasında mücadele ettiği Serkay Tütüncü hakkında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

2021.06.25 20:08 - Son Güncellenme: 2021.06.25 20:09 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Semih Öztürk'ten canlı yayında olay Serkay Tütüncü tepkisi!

TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programının yorumcularından Semih Öztürk, kendisi gibi eski Survivor yarışmacısı olan Serkay Tütüncü'yü hedef aldı.

"ADAM MI OLDUN!" 

Şimdilerde oyunculuk yapan Serkay'ın daha önce Survivor hakkında yaptığı açıklamaya tepki gösteren Semih Öztürk, canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü.

"Serkay Tütüncü adam mı oldun, isim veriyorum. Sonra 'Para Bende' programı da yaptı bizim kanalda (TV8'i kastediyor). 2-3 dizi yaptı, uğursuz. Hiçbir dizisi de tutmadı..."

"HALA TANINMIYORSUN" 

"Geçenlerde bir muhabir, 'Survivor All Star olursa gider misin?' diyor. Gevşek gevşek cevaplar veriyor. 'Survivor neymiş, ne işim olur' gibilerinden..."

"Sen nereden geldin? Seni kim tanıyordu? Hala da çok fazla tanınmıyorsun da. İki dizide oynadın, dizileri de batırdın. Adam mı oldun!"

'SURVİVOR' CEVABI ŞOKE ETTİ! 

Son olarak final yapan 'Masumiyet' dizisinde 'İlker Ilgaz' karakterine hayat veren Tütüncü, yıllar önce adını duyurduğu 'Survivor' ile ilgili soruya verdiği yanıtla gündem olmuştu.

'Survivor izlemeye vakit kalıyor mu?' sorusu yöneltilen 30 yaşındaki oyuncu, "Gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim" diyerek, o günleri unutmak istediğini belli etmişti.

Tütüncü, 'Survivor All Star'a katılma ihtimaliniz var mı?' sorusuna ise "İhtimali bile yok, öyle söyleyeyim. Bu konudan bahsetmeyelim" karşılığını vermişti.

FİNALDE AVATAR'A KAYBETTİ 

2016 yılında Survivor'a katılan Serkay Tütüncü, beş ay boyunca yarışmada kalmış ve finalde SMS oylaması sonucu 'Avatar' lakaplı sporcu Atakan Arslan'ın gerisinde kalmıştı.

Dizi setlerine transfer olan Serkay Tütüncü, ilk dizisi "İnsanlık Suçu" ile sektöre adım attı. Daha sonra 'Afili Aşk', 'Bay Yanlış' ve 'Masumiyet'te rol aldı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.25 20:08 - Son Güncellenme: 2021.06.25 20:09 - HABER MERKEZİ
A