Şehit yakınının acı sorusuna paşa öyle bir cevap verdi ki!

Şehit yakınının acı sorusuna paşa öyle bir cevap verdi ki!

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde şehit düşen 21 yaşındaki Jandarma Er Burak Mevlüt Tütüncüoğlu'nun cenazesi memleketi Çorum'un Alaca İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

2012.08.07 11:01 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Şehit yakınının acı sorusuna paşa öyle bir cevap verdi ki!

 

Şehidin halasının kocası olan Kadir Demirtaş, cenazede Amasya Tugay Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek'e dönerek, "Burada yatanı kim geri getirecek?" diye bağırdı. Bunun üzerine komutan da, "Gelmeyecek onlar. Onlar orada olduğu için sen burada yaşıyorsun" diye cevap verdi. Komutan daha sonra Demirtaş'ın yanına giderek sakinleştirmeye çalıştı.

Tören ardından Alaca Büyük Camii'de öğle namazından sonra cenaze namazı kılındı. Şehit er Burak Mevlüt Tütüncüoğlu'nun cenazesi ilçe mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.08.07 11:01 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A