Şehit Astsubay'ın cenaze töreninde CHP'lilerin 'çelenk' krizi
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın cenazesi, memleketi Sivas'ın Divriği ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit için düzenlenen törene gönderilen ve üzerinde "Kemal Kılıçtaroğlu" yazan çelenk CHP'lilerin tepkisini çekti.
2016.01.29 17:44 - Son Güncellenme: 2016.01.29 17:45 - Güncel - HABER MERKEZİ
Sivas'ın Divriği ilçesine getirilen 34 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Erdoğan için Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.
Törene şehidin yakınlarının yanı sıra Vali Alim Barut, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, Belediye Başkanı Sami Aydın, kurum müdürleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.
CHP'LİLERİN ÇELENK TEPKİSİ
Törene katılan bazı CHP'liler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına cenazeye gönderilen çelengin boyutunun küçük olmasına ve soyadının "Kılıçtaroğlu" şeklinde yazılmasına tepki gösterdi.
Partililer, çiçekçinin kasıtlı olarak boyutu küçük ve soyadı yanlış yazılmış çelenk hazırladığını iddia etti.
CHP Merkez İlçe Başkanı Adil Biçer, çelengin Genel Merkezin bütün illerde anlaşmalı çiçekçiler vasıtası ile gönderildiğini, dikkatsizliğin çiçekçiden kaynaklandığını söyledi.
Piyade Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın cenaze törenine gönderen bu çelenk CHP'lilerin bile tepkisini çekti. Çelenkte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun soyadı yanlış yazıldı. Çelengin, üzerindeki az sayıdaki çiçeği ve özensiz görüntüsü törene katılan CHP'liler tarafından eleştirildi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:08
-
00:46
-
00:10
-
00:50
-
05:09
En Çok Okunanlar
- Bursa'nın o ilçesinde okullar tatil!
- Bursa'da kar nedeniyle şarampole...
- Bursa'da depreme dayanıksız 7 okul daha...
- Uludağ'a çıkmak için 300 kilometre yol...
- Bursa'nın yeni nüfusu belli oldu! Artış...
- Bursa'da alıkoyup 30 bin TL fidye...
- Valilikler peş peşe duyurdu! Okullar tatil...
- Bursa'da tarihi sikkeleri internet...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Bursa'nın ilçe ilçe nüfus sayıları belli...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Gayrimenkul devi iflasın eşiğinde!...
- Bursa'da Mustafakemalpaşa'da Kentsel...
- Türkiye'deki bu 20 faya dikkat!...
- Bursa'da kar zor anlat yaşattı!