Seçim öncesi mektup gönderdi

Seçim öncesi mektup gönderdi

Silvio Berlusconi seçmenlerine üzerinde '2012 emlak vergisi iadesi' zarfları gönderdi.Haftasonu yapılacak olan seçimler öncesinde eski başbakan Silvio Berlusconi hamlelere devam ediyor.

2013.02.21 17:37 - Son Güncellenme: 2013.02.21 17:37 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Seçim öncesi mektup gönderdi

Monte Paschi skandalı ile ipleri eline alan Berlusconi son atakları ile lider konumdaki Bersani'nin ensesine yapıştı. Eski Başbakan'ın en son hamlesi ise bir mektup oldu. Kararsız İtalyan seçmenleri hedef alan mektup vergi dairesinden gelmiş gibi görünse de içinde bakıldığında Monti'nin politikalarına eleştiriler yer alıyor.

Sevgili Luigi veya Maria olarak başlayan mektuplardan ilk etapta içinde para çıkacakmış gibi görünen mektupta eleştirilerin yanı sıra Monti hükümetinin emlak vergisi olarak aldığı paranın geri ödeneceği bir kez daha gündeme getiriliyor. Mektubun içinde bu paranın alınması için vergi dairesine nasıl başvurulacağının detaylarına yer veriliyor.

Seçim sürecinde farklı yöntemler ile seçmen kazanmaya çalışan Berlusconi'ye tepkiler büyüyor. Merkez Sol ve Berlusconi karşıtları zarflara tepkili. Merkez Sol'un lideri Berlusconi'yi dolandırıcılıkla suçladı.

Sivil devrim partisi lideri eski savcı Antonio Ingroia ise "Mektubun oy satın alma girişimi olduğunu bu nedenle Berlusconi hakkında dava açılması gerektiğini" söyledi.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2013.02.21 17:37 - Son Güncellenme: 2013.02.21 17:37 - HABER MERKEZİ
A