Sapık gelin düğünden önce yakalandı! Damada şok: Müstakbel eşi pedofil çıktı

Sapık gelin düğünden önce yakalandı! Damada şok: Müstakbel eşi pedofil çıktı

Düğününe aylar kala öğrencisine attığı iğrenç mesajlar ortaya çıkan sapık öğretmen ABD'de infial yarattı. Damat ise sapık gelinin skandalı karşısında açıklama dahi yapamadı, arkadaşları olayın detaylarını aktardı.

2024.05.05 12:49 - Son Güncellenme: 2024.05.05 12:59 - Dünya - MİLLİYET
A
Sapık gelin düğünden önce yakalandı! Damada şok: Müstakbel eşi pedofil çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Wisconsin eyaletinde bir ilkokulda görev yapan Madison Bergmann ve nişanlısı Sam Hickman'ın temmuz ayında evlenmeyi planlıyordu. Uzun yıllardır birlikte olan çift artık son hazırlıkları yapıyor ve dünyaevine girmek için gün sayıyordu. Fakat bu güzel planlar Madison'un karıştığı büyük bir skandal nedeniyle bozuldu. New York Post gazetesi, genç kadının yetişkin olmayan bir öğrencisiyle ilişki yaşadığının ortaya çıktığını ve düğünün iptal edildiğini yazdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan damadın arkadaşı "Düğün bu yaz olmayacak, bu kesin. Küçük bir çocukla aldattı, bu büyük bir saçmalık" dedi ve damadın hala şok içerisinde olduğunu hatırlattı.

MÜSTAKBEL GELİN TUTUKLANDI

Reşit olmayan çocukla yaptığı konuşmalar, kurbanın ailesi tarafından fark edilince Madison hakkında dava açıldı ve genç kadın tutuklandı. Sapık öğretmenin küçük çocuğa cinsel içerikli mesajlar attığı belirlendi. Polisler ayrıca bu cinsel içerikli mesajların kağıtlara yazılmış haline de ulaşıldığını duyurdu.

AYLARDIR DEVAM EDEN İSTİSMAR

Küçük çocuğa yönelik istismarın ne kadardır devam ettiği henüz bilinmiyor ancak geçtiğimiz Aralık ayından beri devam ettiği tahmin ediliyor. Öte yandan söz konusu öğretmen birinci derece cinsel saldırı suçundan yargılanmasına rağmen 25 bin dolarlık kefalet sonucu serbest bırakıldı, dava ise hala devam ediyor.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2024.05.05 12:49 - Son Güncellenme: 2024.05.05 12:59 - MİLLİYET
A