Sahte gelin Melisay şehir şehir gezip insanları dolandırmış!

Sahte gelin Melisay şehir şehir gezip insanları dolandırmış!

Didem Yılmaz'la Vazgeçme Sahte gelin Melisay'ın annesinin kızını araması ile bir evlilik çetesi ortaya çıktı. Melisay Tosun'un annesi Dilek Köse, kızının 2018 yılında Emirhan isimli bir kişiyle, henüz 16 yaşındayken kaçıp evlendiğini, daha sonra da sahte gelin olarak başkalarıyla evlendiğini anlatmıştı. Günler sonra ortaya çıkan Melisay, "3 yıldır insanları evlilik vaadiyle dolandırıyorum. Altınları eski eşim Emirhan saklıyor" itirafında bulundu.

2021.01.19 15:49 - Son Güncellenme: 2021.01.19 15:50 - Güncel
A
Sahte gelin Melisay şehir şehir gezip insanları dolandırmış!

Geçtiğimiz günlerde Melisay'ın annesi Didem Hanım, Didem Arslan Yılmaz'a başvurup kızının bir evlilik çetesine katılıp insanları dolandırdığını söylemiş ve kızını aradığını ifade etmişti. Daha soran Vazgeçme ekibi Melisay'ı stüdyoya getirip dolandırdığı insanlarla yüzleştirdi. O andan itibaren dolandırdığı insanların sayısı da çığ gibi büyüdü.

Yeni sahte gelinlerin ortaya çıkmasıyla evlilik çetesinin diğer üyeleri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Yeni mağdurlar olaya ışık tutarken Hülya Hanım'ın üst kademe yönetici olduğu iddia edildi.

Türkiye'nin konuştuğu sahte gelin çetesinin dolandırıcılık haritası canlı yayında açıklandı. 27 farklı ilde sahte gelin tuzağına düşen kişilerin toplamda 2 milyon 665 bin dolandırıldığı ortaya çıktı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.01.19 15:49 - Son Güncellenme: 2021.01.19 15:50 - Kübra Coşar-pasif
A