Sağlık-Sen, dağ yöresindeki sağlıkçıların dertlerini dinledi

Sağlık-Sen, dağ yöresindeki sağlıkçıların dertlerini dinledi

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, Orhaneli ve Harmancık ilçelerinde sağlıkçıların sıkıntılarını dinledi.

2011.12.15 12:19 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Sağlık - HABER MERKEZİ
A
Sağlık-Sen, dağ yöresindeki sağlıkçıların dertlerini dinledi

Başka Yusuf Bedir ve beraberindekiler, Orhaneli ve Harmancık devlet hastanelerinde sağlık çalışanları ile sobet edip sıkıntılarını dinledi. Sendika yöneticileri, köylerde bulunan sağlık de evlerini ziyaret edip, burada hizmet veren hemşirelerle görüştü. Sağlık evlerinde bugüne kadar vekil ebelerin hizmet verdiğine dikkat çeken Başkan Yusuf Bedir, ''Vekil ebelerimiz, en ücra köylerde, sobalı sağlık evlerinde zor şartlarda tek başlarına çalışıyor. Sağlık-Sen olarak hep vekil ebelerimizin yanında yer aldık ve onlara destek verdik. Yine sendikamızın teşebbüsüyle vekil ebeler geçtiğimiz günlerde 4-B kadrosuna alındılar ve iş garantisine kavuştular. Köylerdeki sağlık evlerinde hizmet veren hemşire arkadaşlarımızı sık sık ziyaret edip dertlerini dinliyoruz'' dedi.
Yusuf Bedir ve beraberindekiler, Orhaneli Devlet Hastanesi Başhekimi Zekiye Yavuz, Hastane Müdürü Ali Osman Tayır ve Harmancık Devlet Hastanesi Müdürü Hüseyin Kıvrak'ı da makamında ziyaret etti.

Diğer Sağlık ve Beslenme Haberleri için tıklayın


2011.12.15 12:19 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A