Rusya'da silahlı saldırı düzenleyen öğrencinin bacağı kesildi

Rusya'da silahlı saldırı düzenleyen öğrencinin bacağı kesildi

Rusya'nın Ural Dağları yakınlarındaki Perm şehrindeki bir üniversitede silahlı saldırı düzenlenmişti. Silahlı saldırıyı düzenleyen öğrencinin, sol bacağının kanda pıhtılaşma nedeniyle doktorlar tarafından kesildiği ortaya çıktı.

2021.09.22 00:05 - Son Güncellenme: 2021.09.22 00:24 - Dünya
A
Rusya'da silahlı saldırı düzenleyen öğrencinin bacağı kesildi

Rusya'nın Perm şehrindeki bir üniversitede kimliği bilinmeyen bir kişinin, dün okula girerek tüfeğiyle ateş açması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı. Saldırganın üniversitenin öğrencilerinden biri olduğu ortaya çıktı. Saldırının nedeni henüz bilinmiyor.

Saldırganın 18 yaşında Timur Bekmansurov isimli bir öğrenci olduğu, saldırı ile ilgili sosyal medya hesabında bir gönderi paylaştığı belirtildi. Saldırgan, gözaltına alındığı sırada polise ateş açmış ve polisin karşılık vermesiyle yaralanmıştı.

SALDIRGANIN BACAĞI KESİLDİ 

Rus basını; doktorların Perm kentindeki üniversitede silahlı saldırı düzenleyen ve gözaltına alındığı sırada yaralanan öğrencinin sol bacağını, kanda pıhtılaşma olduğu için ameliyat etmek zorunda kaldıklarını yazdı. Gazeteye konuşan kaynak, ayrıca saldırganın durumunun ağır olduğu ve bilincinin hala yerinde olmadığını anlattı.

 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.09.22 00:05 - Son Güncellenme: 2021.09.22 00:24 - Kübra Coşar-pasif
A