Rita Ora, Taika Waititi ve Tessa Thompson'ın üçlü aşkı olay oldu

Rita Ora, Taika Waititi ve Tessa Thompson'ın üçlü aşkı olay oldu

İngiliz şarkıcı Rita Ora, yönetmen sevgilisi Taika Waititi ve oyuncu Tessa Thompson'ın katıldığı partiden yansıyan samimi görüntüler magazin gündemine bomba gibi düştü.

2021.05.24 15:47 - Son Güncellenme: 2021.05.24 15:48 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Rita Ora, Taika Waititi ve Tessa Thompson'ın üçlü aşkı olay oldu

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yüzü görünmeyen bir erkekle pozunu yayınlayan Rita Ora, "Güzel zamanlar, hatıralar, telefonumdaki rastgele fotoğraflar..." notunu düşmüştü.

30 yaşındaki İngiliz yıldızın yanındaki gizemli kişinin, kendisinden 15 yaş büyük Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi olduğu ortaya çıktı.

ÜÇÜ BİRBİRİNİ ÖPMEYE DOYAMADI 

Rita Ora, geçtiğimiz gün yeni sevgilisi Taika Waititi'nin Avustralya Sidney'deki evinde görüntülendi. ABD'li oyuncu Tessa Thompson da objektiflere yansıyan isimler arasındaydı.

Tessa Thompson ve Rita Ora-Taika Waititi çiftinin oldukça samimi halleri herkesi şaşırttı. Bütün gece süren partinin ardından çekilen bu görüntüler gündem oldu.

Tessa Thompson bir ara Rita Ora'nın telefonunda kendisine gösterdiği fotoğrafları inceledi. Bu sırada ikilinin neşeli hali dikkatlerden kaçmadı.

Herkesin birbirini öptüğü ortamdaki rahatlık, dünyaca ünlü şarkıcı Rita Ora'nın hayranlarını da şaşkına çevirdi.

Uzun süre birbirlerine sarmaş dolaş halde oturan Tessa Thompsonve ünlü çiftin, partide bolca içip öpüşmesi dikkat çekti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.05.24 15:47 - Son Güncellenme: 2021.05.24 15:48 - HABER MERKEZİ
A