Rıdvan'ın yaptığı dansöz gibi kıvırmaktır

Rıdvan'ın yaptığı dansöz gibi kıvırmaktır

Rasim Ozan Kütahyalı, Şike Yasası'nın veto edilmesinin ardından tepki gösteren Rıdvan Dilmen'e ağır sözler söyledi.

2011.12.05 09:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Rıdvan'ın yaptığı dansöz gibi kıvırmaktır

Cumhurbaşkanı Gül'ün Şike Yasası'nı veto ederek Meclis'e geri göndermesinin ardından televizyonda açıklamalar yapan Rıdvan Dilmen'e canlı yayında ağır sözler söylendi.

Beyaz TV'de ekrana gelen Ve Gol programında Şike Yasası'nın veto edilmesinin ve iddianamenin açıklamasının ardından yaşanan gelişmeler masaya yatırıldı.

Programın yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı, Şike Yasası'nın veto edilmesiyle oluşan gündemi değerlendiren Rıdvan Dilmen'e ağır sözler sarf etti.

Rıdvan Dilmen, yasanın veto edilmesinin ardından "Aziz Yıldırım dışarı çıkacak diye ödleri kopanlar var" şeklinde konuşmuştu.

"RIDVAN'IN YAPTIĞI DANSÖZ GİBİ KIVIRMAKTIR"
Dilmen'i "eyyamcının kralı" ilan eden Kütahyalı ünlü yorumcunun "dansöz gibi kıvırdığını ve asıl fikrini söylemek yerine kimseyle arasının bozulmaması için direkt olarak konuşmadığını" ileri sürdü.

İşte Kütahyalı'nın canlı yayındaki o sözleri:

Eyyamcının kralı Rıdvan Dilmen'dir. Bu konuşma baştan sona dansöz gibi kıvırmaktır. Önce diyorsun ki Cumhurbaşkanının yasayı veto etmesinden yarım saat sonra iddianame açıklandı. E o zaman sen Cumhurbaşkanı ile Savcı Mehmet Berk'i bir komplo organizasyonunun içinde gösteriyorsun. Zaten aslında gerçek fikri de bu. Ama korkuyorsun, kıvırıyorsun. Ben Bedri Baykam'a da Faik Işık'a da saygı duyuyorum. Çünkü kıvırmıyorlar. Rıdvan ise kimseyle arasının bozulmaması yönünde konuşuyor, gerçek fikrini söylemiyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.12.05 09:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A