Rezillik! 13 yaşındaki erkek öğrencisiyle 100'den fazla kez cinsel ilişkiye girdi

Rezillik! 13 yaşındaki erkek öğrencisiyle 100'den fazla kez cinsel ilişkiye girdi

13 yaşındaki erkek öğrencisiyle otel odalarında 100'den fazla kez cinsel ilişkiye giren öğretmenin, çocuğa bir futbol maçına seyahat, bisiklet, gitar, pahalı tenis ayakkabıları ve olta takımı gibi hediyeler verdiği belirlendi.

2019.03.08 16:30 - Son Güncellenme: 2019.03.08 16:47 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Rezillik! 13 yaşındaki erkek öğrencisiyle 100'den fazla kez cinsel ilişkiye girdi

ABD Alpena'daki bir lisede görev yapan öğretmenin, bir öğrenciyle 100'den fazla cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Ocak ayında tutuklanan 38 yaşındaki Heather Winfield'i araştıran savcılık, Thunder Bay Junior High School'da öğretmenliğe başladığı tarihten bu yana yaşananları mercek altına aldı.

13 yaşındaki erkek öğrenci, ilk olarak öğretmenin Michigan'daki evinde birlikte olduklarını söyledi.

Öğrencinin ifadesine göre, daha sonra Alpena çevresindeki otellerde 100'den fazla kez buluştular.

Birlikte başka insanlarla da ilişkiye girdiklerini ileri süren öğrenciye öğretmenin verdiği hediyeler arasında bir futbol maçına seyahat, bisiklet, gitar, pahalı tenis ayakkabıları ve olta takımı da var.

Öğretmen Winfield, yargılama sonunda ömür boyu hapis cezası alabilir. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2019.03.08 16:30 - Son Güncellenme: 2019.03.08 16:47 - HABER MERKEZİ
A