PSG, Ibrahimovic'in golleriyle kazandı

PSG, Ibrahimovic'in golleriyle kazandı

Fransa'da şampiyonluğu garantileyen PSG, İbrahimovic'in 3 gol attığı maçta Nice'i 4-1 yendi.

2016.04.02 22:09 - Son Güncellenme: 2016.04.02 22:09 - Spor - HABER MERKEZİ
A
PSG, Ibrahimovic'in golleriyle kazandı

Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) şampiyonluğunu daha önce garantileyenParis Saint-Germain (PSG), yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic'in "hat-trick" yaptığı maçta Nice'i 4-1 mağlup etti.

Ligin 32. hafta mücadelesinde Nice'i Parc des Princes Stadı'nda ağırlayan PSG, karşılaşmaya hızlı başladı.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek İsveçli yıldız golcü Ibrahimovic, PSG'yi 15'inci dakikada öne geçirirken, Nice takımından Hatem Ben Arfa, 3 dakika sonra skoru 1-1'e getirdi. Ibrahimovic, 34. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak takımının soyunma odasına 2-1 üstünlükle girmesini sağladı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde tutan PSG, 48'inci dakikada David Luiz ve 82'de Ibrahimovic'in golleriyle mücadeleden 4-1 galip ayrıldı.

PSG, aldığı gali̇bi̇yetle puanını 80'e çıkarırken, Nice ise 50 puanla 3. sırada kaldı. İsveçli golcü Ibrahimovic ise ligdeki gol sayısını 30'a yükselterek krallık yarışında açık ara önde olmaya devam etti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.04.02 22:09 - Son Güncellenme: 2016.04.02 22:09 - HABER MERKEZİ
A