Prag'da patlama: En az 20 yaralı

Prag'da patlama: En az 20 yaralı

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'ın en turistik bölgelerinden birinde meydana gelen patlamada bir bina ağır hasar gördü. Enkaz altında kalanlar olduğundan şüpheleniliyor.

2013.04.29 12:03 - Son Güncellenme: 2013.04.29 12:47 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Prag'da patlama: En az 20 yaralı

 

Emniyet sözcüsü Tomas Hulen, Divadelni Caddesi'nde meydana gelen patlamanın nedeninin ne olduğunun henüz tespit edilemediğini belirtti.

 

Ancak yerel basında patlamanın bir gaz sızıntısından kaynaklanmış olabileceğine dair haberler yer aldı.

 

Patlamanın meydana geldiği binanın yıkılması sonucu molozlarla kaplanan cadde polis tarafından kordona alındı.

 

Acil kurtarma birimi sözcüsü Jirina Ernestova, enkaz altında kalanlar olduğunu tahmin ettiklerini söyledi.

 

Yetkililer olayda en az 20 kişinin yaralandığını ifade etti.  

 

Patlamanın meydana geldiği binanın yüzlerce metre uzağındaki yapıların camları kırıldı. Bunlardan bir tanesinin de Milli Tiyatro binası olduğu belirtildi.

 

 

 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2013.04.29 12:03 - Son Güncellenme: 2013.04.29 12:47 - HABER MERKEZİ
A