Polisten sürücülere ceza şakası

Polisten sürücülere ceza şakası

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, toplum destekli polisler hatalı park eden araç sürücülerini hem üzdü, hem sevindirdi.

2012.03.20 15:54 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Polisten sürücülere ceza şakası

Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği, hazırlattıkları 'şaka makbuzları' ile sürücüleri önce üzdü, sonra güldürdü. TDP Bürü Amiri Komiser Yardımcısı Özcan Özkaya ile birlikte polis memurları Birol Demirmen, İsmail Düzdağ ve Şenol Şen, pazar yerinde hatalı park eden araçlara, arkasında 'şaka makbuzudur' yazan ceza makbuzlarıyla park cezası kesti.
Ceza kesen polisleri görür görmez hemen araçlarının yanına gelen sürücüler, bunun şaka olduğunu anlayana kadar polis memurlarına ceza yazmamaları için dil döktü. Hatalı park ettiklerini kabul eden bazı sürücüler ise, polis memurlarına, "Haklısınız, yanlış yere park ettik. Cezamız neyse öderiz" derken, ceza makbuzunun arkasını gördüklerinde ise yüzlerinde tebessüm belirdi.
TDP Büro Amiri Komiser Yardımcısı Özcan Özkaya, ''Maksadımız vatandaşları hem kurallara riyaet etmeleri, hem de güvenlik konusunda uyarmak. Bu şaka makbuzlarıyla sürücüleri araçlarında değerli eşya ve çanta bırakmamaları, kapılarını kilitlemeleri ve camlarını kapatmaları konusunda ikaz ediyoruz.'' dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.03.20 15:54 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A