Polisi şaşırtan kelepçe ihbarı

Polisi şaşırtan kelepçe ihbarı

Norveç 'in Romerikke bölgesinde fantezi için kullandıkları kelepçeleri açılmayan bir çift, polisten yardım istemek zorunda kaldı.

2015.01.04 12:32 - Son Güncellenme: 2015.01.04 12:38 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Polisi şaşırtan kelepçe ihbarı

Saat 03.07 sıralarında emniyet müdürlüğünü arayan bir çift, fantazi için kullandıkları kelepçeyi açamadıklarını belirterek polisin kendilerine yardımcı olmasını istedi. Söz konusu adrese giden polisler kelepçeyi açarak çifte yardımcı oldu.

Romerike Emniyet Müdürlüğünden Thorleif Skovereng, Romerike yerel gazetesine yaptığı açıklamada " gece saat 03.07'de bir telefon aldık. Bir çift kelepçeyi açamadıklarını ve polisten yardım istediklerini bildirdi. Verilen adrese iki arkadaşımızı gönderdik ve çifte yardımcı olarak kelepçeyi açtık. Kendilerine daha dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunarak adresten ayrıldık ama çiftin o anda nasıl bur durumda olduğu ve söz konusu kişiler ve adresi konusunda daha fazla bilgi veremem çünkü konu özel hayatı ilgilendiriyor" dedi.

Çiftin polisler gelince hem biraz utandığı hem de kelepçeden kurtulmanın sevinci ile çok memnun olarak teşekkür ettiği bildirildi. Thorleif Skovereng, zaman , zaman benzeri olayların yaşandığını ve polisin görevinin ne durumda olursa olsun halkına yardımcı olmak olduğunu söyledi. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2015.01.04 12:32 - Son Güncellenme: 2015.01.04 12:38 - HABER MERKEZİ
A