Polis aracına ateş açıldı

Polis aracına ateş açıldı

Eskişehir'deki Gezi olayları sırasında dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın memleketi Hatay yine gergin bir gece geçirdi. Yola barikat kurup, ateş yakan gruba polis, müdahale etti. Çıkan olaylar sırasında bir polis aracına silahla ateş edildi.

2013.07.14 09:12 - Son Güncellenme: 2013.07.14 09:13 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Polis aracına ateş açıldı

Gezi Parkı eylemlerinde dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın memleketi Hatay'daki gösteriler bu gece de devam etti.

Antakya Uğur Mumcu Alanı'nda akşam saatlerinde toplanan grup, ellerinde pankartlarla ve Ali İsmail Korkmaz, Abdullah Cömert ve Ethem Sarısülük'ün fotoğraflarıyla slogan atarak Armutlu Mahallesi girişine kadar yürüdü.

Burada barikat kurarak ateş yakan gruba, polis biber gazı ve tazikli suyla müdahalede bulundu.

Ara sokaklara kaçarak yeniden toplanan grup; polise, havai fişek, ses bombası, molotof, maytap ve demir bilye attı.

Gruptan bazılarının saldırılarını, apartmanların çatılarından sürdürdüğü görüldü.

Olaylar sırasında akrep aracına bir mermi isabet etti. Gösteriler ve polisin müdahalesi devam ediyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.14 09:12 - Son Güncellenme: 2013.07.14 09:13 - HABER MERKEZİ
A