"Polat Alemdar hayatını bana borçlu" - ÖZEL HABER

"Polat Alemdar hayatını bana borçlu" - ÖZEL HABER

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdarı kurtaran ihtiyarların adamı Bekir Ağa karakterini canlandıran Bursalı oyuncu Mehmet Vanlıoğlu, Polat'ı kurtarma anını ve kamera arkasında yaşananları anlattı. Birçok dizide rol alan ünlü oyuncu, Bursa'da çekilecek bomba gibi bir diziyle geldiklerini söyledi.

2013.02.21 08:48 - Son Güncellenme: 2013.02.21 08:53 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
"Polat Alemdar hayatını bana borçlu" - ÖZEL HABER
06:28 Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ı ölmekten kurtaran adam Bursa'da - ÖZEL HABER

İLGİLİ VİDEO

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ı ölmekten kurtaran adam Bursa'da - ÖZEL HABER

Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdarı kurtaran ihtiyarların adamı Bekir Ağa karakterini canlandıran Bursalı oyuncu Mehmet Vanlıoğlu, Polat'ı kurtarma anını ve kamera arkasında yaşananları Bursada Bugün'e anlattı. Birçok dizide rol alan ünlü oyuncu, Bursa'da çekilecek bomba gibi bir diziyle geldiklerini söyledi.


BURSALI OYUNCU POLAT'I ÖLÜMDEN KURTARDI
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Suriye'de yaşananlar ile ilgili çekilen bölümünde Polat Alemdar, bombalı saldırıya uğramıştı. Herkesin öldü zannettiği Polat Alemdar, ihtiyarların adamı Bekir Ağa tarafından kaçırılarak ölmekten kurtulmuştu. Bekir Ağa'yı canlandıran Bursalı oyuncu Mehmet Vanlıoğlu, "Eğer dizideki bu bölümlerde Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz'ın sürpriz evliliği olmasaydı, benim rolüm devam edecekti. Kurtlar Vadisi Pusu'da birçok yan karakter mutlaka ölerek diziden çıkıyor. Dizide ben ölmediğim için Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde devam ediyorum" dedi.

"DOSTUN DOSTUMDUR, DÜŞMANIN DÜŞMANIM"
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'ı kurtardığı için güzel tepkiler aldığını dile getiren Mehmet Vanlıoğlu, "Polat Alemdar'ın dostu olduğum için Orta Asya'daki birçok Türk Cumhuriyetleri'nden tebrik mesajları aldım. Herkes beni ülkesine davet ediyor. Polat'ın dostu bizim dostumuzdur diye yaklaşıyor. Bu da beni çok mutlu ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynamak gerçekten çok farklı" diye konuştu.

POLAT'I KURTARMA ANINI ANLATTI
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'ı kurtarma anını da anlatan Vanlıoğlu, "Suriye'de bir çatışma anında Polat ile birlikte küçük bir kızı kurtardık. Orada bu olay gizemli hale dönüştü. Polat Alemdar, evdeki patlama öncesi vuruldu. Ardından patlama meydana geldi ve o andan sonrası hala gizemini koruyor. Bu da senaristlerin elinde. Bakalım nasıl yazacaklar? Polat Alemdar'ı saklayan adam benim. İhtiyarlarla ilgili geçtiğimiz bölümde Polat'ı kurtaran ihtiyarların adamı olarak gösterildim. Senaryo Suriye'de işlenmeye devam ederse bu işin arkasından ben çıkacağım ve Suriye'deki çekimler boyunca dizide Bekir Ağa rolüne devam edeceğim" dedi.

GERÇEK KESİT DEZAVANTAJA DÖNÜŞTÜ
Gerçek Kesit dizisinde uzun süre oynadığını ve yüzünün o dizi ile özdeşmesi nedeniyle başka dizi projelerinden 1-2 bölümlük roller teklif geldiğini de belirten Vanlıoğlu, bunun kendisi için bir dezavantaj oluşturduğunu kaydetti.

"İFFET DİZİSİ İYİYDİ ANCAK SONRADAN BOZDU"
İffet dizisinde meyhaneci Kudret karakterinde rol aldığını ifade eden Vanlıoğlu,  dizide morali bozulan meyhanede soluğu aldığını, baştan iyi giden dizinin daha sonra bozulduğunu söyledi.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE KÖTÜ ROLDEYDİ
Arka Sokaklar dizisinde de rol aldığını hatırlatan Mehmet Vanlıoğlu, "Arka Sokaklar dizisinde 17 yaşındaki bir kızı istemeye gittik. Ben 57 yaşında olarak gözüktüm. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Bekir Ağa rolünden sonra Arka Sokaklar'da 17 yaşındaki kızı istemek pek hoş olmadı. Ancak sanatçı olarak rolün gereği ne ise onu yapıyoruz" dedi.
Dizi sektöründe oyuncuların yüzde 80'inin Bursalılardan oluştuğuna da işaret eden Mehmet Vanlıoğlu, Bursalıların onuru ve gururu olarak çok sayıda oyuncunun bulunduğunu söyledi.

"DELİ AYTEN'İN HAYATINI ÇEKECEKTİM AMA..."
Bursa ile ilgili bir dizi projesi olduğunu ancak başka çekilen bir dizi nedeniyle bu diziden vazgeçtiklerini de belirten Vanlıoğlu, "Bursa'da namı değer Deli Ayten'nin hayatını film yapmak istiyordum ama şuan Bursa'da başka bir dizi çekiliyor. Bu dizide Deli Ayten'in hayatı da işleniyor. Ne kadar başarılı olacaklar bilemiyorum. Deli Ayten'in hayatını çekmek kolay değil. Deli Ayten'i görmediler bile. Ben Deli Ayten'i gördüm, yaşadım. Eğer Deli Ayten'i çekemezlerse çok yazık olur, üzülürüm" diye konuştu.

BURSA'DA ÇEKİLECEK BOMBA GİBİ BİR FİLM GELİYOR
Bursa'da güzel projelere imza atılmaya başlandığını söyleyen Mehmet Vanlıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;
"Bursa'da yapılacak tüm projelere yardım etmeye sözümüz var. Son olarak Ersoy ve Mustafa Berber'in 'Patlat bombayı' isimli bir komedi dizisi projeleri var. Onun yavaş yavaş fragmanını hazırlamaktayız. Sponsorlarımız olursa Bursa'da da bir sinema filmi meydana getirmeyi düşünüyoruz. 

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ı ölmekten kurtaran adam Bursa'da - ÖZEL HABER

İLGİLİ GALERİ

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ı ölmekten kurtaran adam Bursa'da - ÖZEL HABER

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.02.21 08:48 - Son Güncellenme: 2013.02.21 08:53 - HABER MERKEZİ
A