Parkın ortasında cinsel ilişkiye giren çift gözaltında

Parkın ortasında cinsel ilişkiye giren çift gözaltında

İngiltere'nin Manchester kentinde herkesi, özellikle çocuklarını parka getirenleri şoke eden bir olay yaşandı. Güpegündüz saatlerde Sunny Brow Parkı'nda cinsel ilişkiye giren bir çift gözaltına alındı.

2021.06.19 14:21 - Son Güncellenme: 2021.06.19 15:07 - Dünya
A
Parkın ortasında cinsel ilişkiye giren çift gözaltında

İngiltere'nin Manchester kentinde Sunny Brow Parkı'nda çarşamba günü yaşanan olayda, gündüz saatlerinde bir çift çığlak vaziyette cinsel ilişkiye girerken görüldü. 

Bir ağacın altında tamamen çıplak ve cinsel ilişkiye girerken görülen çiftin gizlice fotoğrafı çekilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Görgü tanıkları, "Çiftin, insanların onları görmesinin umurlarında olmadığını" söylerken, parkta köpeğini yürüyüşe çıkaran bir kişi Facebook paylaşımında, "Tam da her şeyi gördüm sanarken! Sunny Brow Parkı'nda bir çifti tamamıyla çıplak bir şekilde seks yaparken gördüm. Böyle şeyler sadece Gorton'da olur" yazdı.

Ancak daha sonra parktaki bir kişi, çiftin çocuk parkına yakın bir alanda seks yapmaya devam etmesinin ardından polisi aradığını söyledi. Manchester Evening News'a konuşan görgü tanığı, "Polisi aradım çünkü yaptıkları şeyi benim ve diğer çocukların önünde yapmaya devam ettiler. İğrençti" dedi.

Polis, 30'lu yaşlarındaki bir kadın ve erkeğin olayla ilgili olarak gözaltına alındığını ifade etti.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.06.19 14:21 - Son Güncellenme: 2021.06.19 15:07 - Gülcan Tekin
A