Paris, New York ve Türkiye defilelerini iptal etti

Paris, New York ve Türkiye defilelerini iptal etti

Los Angeles'ta açtığı Shoowroom'un ardından New York'ta Shoowroom açmayı planlayan Türk asıllı Azeri ünlü modacı Rufat İsmayil, NYFM kapsamında yaptığı 3.ncü defilesiyle New York Fashion Week takviminde arka arkaya yer alan ilk Türk asıllı Azeri modacı olarak tanındı.

2020.03.31 14:15 - Son Güncellenme: 2020.03.31 14:15 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Paris, New York ve Türkiye defilelerini iptal etti


Los Angeles'ta açtığı Shoowroom'un ardından New York'ta Shoowroom açmayı planlayan Türk asıllı Azeri ünlü modacı Rufat İsmayil, NYFM kapsamında yaptığı 3.ncü defilesiyle New York Fashion Week takviminde arka arkaya yer alan ilk Türk asıllı Azeri modacı olarak tanındı. Beyonce, Ashanti, Lil Kim gibi dünyaca ünlü yıldızların tasarımcısı olan dünyaca ünlü Azeri Türk modacı Rufat İsmayil evinin bir katını atölyeye  çevirdi.

Ünlü modacı Rufat İsmail, Aileniz  ve sevdikleriniz için evde kalın mesajını  verirken  evde olduğum  zamanı    faydalı  hale  getirmek için evden  çalışmalarına devam ediyor. Ünlü modacı'nın Paris, New York ve Türkiye'de yapmayı planladığı  "Extravaganza"  koleksiyonun  3 ayrı tanıtım defilesini korona virüs sebebiyle iptal ettiği öğrenildi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.03.31 14:15 - Son Güncellenme: 2020.03.31 14:15 - HABER MERKEZİ
A