Paris Hilton: Nişanlım beni ben olduğum için seviyor

Paris Hilton: Nişanlım beni ben olduğum için seviyor

Paris Hilton, yatılı okulda maruz kaldığı istismarın kendisini uzun vadede nasıl etkilediğine dair konuştu. Yaşadıklarının kendisinde stres bozukluğuna neden olduğu belirten Hilton, "Geçmişteki travma, ilişkilerimi etkilese de nişanlım beni ben olduğum için seviyor" ifadelerini kullandı

2021.04.05 11:18 - Son Güncellenme: 2021.04.05 11:19 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Paris Hilton: Nişanlım beni ben olduğum için seviyor

2019 yılından beri yazar Carter Reum ile aşk yaşayan sosyetenin ünlü ismi Paris Hilton, 1990'larda okulda istismara uğradığını ve bunun kendisinde travma sonrası stres bozukluğuna (TSSB) neden olduğunu açıkladı.

"İLİŞKİLERİMİ ETKİLİYOR"

Hilton, "Yatılı okulda yaşadığım cehennem sözlü, duygusal ve psikolojik istismarı içeriyordu. Bu bende kabuslara ve TSSB'ye yol açtı. Bu, bugün bile ilişkilerimi etkiliyor. Sıkıntılı durumdaki gençlerin ihtiyacını karşılayan koca bir endüstri var ancak bu okullarda sıklıkla insanlık dışı muamele söz konusu ve sorumlu tutulmaları gerekiyor. Ben bu çocuklara inanılmasını ve desteklendiklerini hissetmelerini istiyorum. Böylece hiçbir çocuk benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmaz." şeklinde konuştu.

"BUNA DAHA ÖNCE HİÇ SAHİP OLMADIM"

Sıklıkla "gerçekten yalnız" hissettiğini söyleyen Paris Hilton, "Böylesi gelip geçici yaşamak, devamlı yolda olmak, yuva kurmanın zor olması anlamına geliyor" dedi.

40. doğum gününde sevgilisinden evlilik teklifi alan ünlü isim, "Renkli bir flört geçmişine sahip olduğum sır değil ama Carter, bana saygı duyuyor ve hiçbir şey beklemeden beni ben olduğum için seviyor. Buna daha önce hiç sahip olmadım" ifadelerini kullandı.

"EVET!" DEDİ

2019'dan beri yazar Carter Reum ile aşk yaşayan sosyetenin ünlü ismi Paris Hilton, sevgilisi ile evlilik kararı almıştı.

Reum, 40. yaşına basan Hilton'a sürpriz bir organizasyonla evlenme teklifi etmişti.

Carter Reum'a "Evet" yanıtını veren Hilton, mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

NİŞANLANDILAR

Tepeden tırnağa beyaz giymeyi tercih ettiği görülen çiftin duygusal anları objektiflere yansımıştı.

Biri kız, diğeri erkek ikiz bebek sahibi olmayı planlayan Paris Hilton'un gösterişli elmas yüzüğü de dikkatlerden kaçmamıştı.

40 yaşındaki sosyetik isim, gönderisine, "Peri masalı rüyam gerçek oldu. Gelecekteki kocamı çok seviyorum. En iyi doğum günü sürprizi... Karın olacağım için çok heyecanlıyım" notunu düşmüştü.

Tekliften sonra aile bireyleri de ünlü çiftin arasına katıldı ve böylelikle nişan merasimi de yapılmış olmuştu.

"RUH EŞİNİZİ BULDUĞUNUZDA HİSSEDERSİNİZ"

Hilton, bir sonraki paylaşımında ise, "Ruh eşinizi bulduğunuzda bunu bilmezsiniz, hissedersiniz" ifadelerine yer vermişti.

Sevgilisinin kendisine bir doğum günü sürprizi hazırladığını belirten Paris Hilton, birlikte akşam yemeği için kumsala gittiklerini anlatmıştı.

Hilton, o sırada sevgilisinin diz çökerek, kendisine evlenme teklif ettiğini ifade etmişti.

Sara Sampaio, Kris Jenner, Heidi Klum ve Miranda Kerr gibi ünlü isimler Paris Hilton'un gönderisine tebrik yorumları yağdırmayı ihmal etmemişti.

ÜÇ KEZ NİŞANLANMIŞTI

Paris Hilton, geçmişte Edward Furlong, Rick Salomon, Jason Shaw, Rob Mills, Nick Carter, Paris Latsis, Stavros Niarchos gibi isimlerle yaşadığı aşklarla adından söz ettirmişti.

Aşk hayatında bir türlü aradığı mutluluğu bulamayan Hilton, daha önce üç kez nişanlanmıştı. Ünlü yıldız, her üç nişanlısıyla da evlenmeden yollarını ayırmıştı.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Evlilik planları ve ilişkisi hakkında konuşan Paris Hilton, şunları söylemişti:

Yüzde yüz eminim ki; hayalimdeki adam. Sürekli düğün planları, çocuklarımızın isimleri gibi konular hakkında konuşuyoruz. Hayatımın bundan sonraki adımı için çok heyecanlıyım. Sonunda gerçek bir hayatım varmış gibi hissediyorum.

"İKİZLERİM OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Tüp bebek tedavisine başladığını anlatan Hilton, "Bu tedavi sayesinde istersem ikizlerim olmasını da tercih edebiliyorum. Aslında bu konu hakkında pek bilgim yoktu ama Kim Kardashian, ikizlerimin olabileceğini söyledi. Bana bu tavsiyeyi verdiği ve beni doktoruyla tanıştırdığı için çok mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

"BEBEK SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ"

Paris Hilton, biri kız, diğeri erkek ikiz bebek sahibi olmayı planladığını ifade etmişti.

Yumurtalarını dondurduğunu ve bu sayede istediği gibi çocuk sahibi olabileceğini dile getiren Paris Hilton, konuyla ilgili, "Yumurtalarınızı dondurduğunuz zaman kız, erkek ya da ikiz, istediğiniz gibi bebek sahibi olabilirsiniz" açıklamasını yapmıştı.

"KARAR VERMEYE ÇALIŞIYORUM"

Gelecekteki kızının adını London (Londra) olarak belirlediğini söyleyen ve erkek çocuğu için de isim aradığını ifade eden Hilton, şu ifadeleri kullanmıştı:

Şehir ismi istemiyorum ama bilemiyorum. Karar vermek zor. London (Londra) ismi kız için kesin kararım. Erkek ismi için ise karar vermeye çalışıyorum.

PARIS HILTON HAKKINDA

Hilton otellerinin varisi olan Paris, şarkıcılık, oyunculuk ve moda tasarımcılığı yapmaktadır.

Paris Hilton, Richard Hilton ve Kathy Richards-Hilton'un en büyük kızıdır. Nicholai "Nicky" Hilton adında küçük bir kız kardeşi ve iki küçük erkek kardeşi Barron ve Conrad Hilton vardır.

Hilton, okul günlerini Connecticut'taki Canterbury School'da, California'daki Sherman Oaks'da Buckley School'da ve en son da amigo olduğu New York'taki Dwight School'da geçirdi.

17 yaşında okulu bırakan Paris Hilton, üç yıl sonra manken olarak çalışmaya başladı. Mankenliğin yanında ek olarak Hilton, filmlerde yardımcı oyunculuk da yaptı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.04.05 11:18 - Son Güncellenme: 2021.04.05 11:19 - HABER MERKEZİ
A