Özhan, kadınlar gününde "Kadına Şiddete Hayır" mesajı verdi

Özhan, kadınlar gününde "Kadına Şiddete Hayır" mesajı verdi

Özhan Marketler Zinciri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü emekçi kadın çalışanlarına çiçek hediye ederek kutladı. Özhan çalışanları ise kadına yönelik şiddete tepki göstermek için tüm Özhan şubelerinde yakalarına yapıştırdıkları "Kadına Şiddete Hayır" kokartları ile mesaj verdi.

2014.03.08 16:01 - Son Güncellenme: 2014.03.08 16:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Özhan, kadınlar gününde "Kadına Şiddete Hayır" mesajı verdi



Özhan Marketler Zinciri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün anlamına vurgu yaparak , tüm çalışanlarıyla birlikte "Kadına Şiddete Hayır" mesajı verdi. Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, Özhan ailesi içerisinde emek veren kadın çalışanlarına çiçek hediye etti.

Ekonomik ve sosyal yönden güçlenmeleri, yeteneklerini ortaya çıkarabilmeleri için kadınları her alanda desteklediklerini dile getiren Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, daha iyi yarınların hayalleri ve hedefleri olan daha güçlü kadınlarla geleceğine inandıklarını söyledi. Özhan, "Özhan ailesi içerisinde emek veren kadın çalışanlarımız bizim için çok değerli. Üzücü olan ise kadına yönelik şiddetin dünyada ve ülkemizde her geçen gün artması. Bunun en utanç verici insan hakları ihlallerinden olduğunu düşünüyoruz" dedi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2014.03.08 16:01 - Son Güncellenme: 2014.03.08 16:01 - HABER MERKEZİ
A