Osmangazi'den Doğanbey hamlesi
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Doğanbey kentsel dönüşüm alanını gezdi.
2013.09.07 12:34 - Son Güncellenme: 2013.09.07 12:35 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Vatandaşlarla görüşen Dündar, daha sonra cami inşaatını inceledi. İnceleme gezisine AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, belediye başkan yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez de katıldı.
Doğanbey'de vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Dündar. "Çarşamba günü meclis toplantısında burada mahalle sınırlarını yeniden belirledik. Osmangazi Belediyesi olarak özellikle bize düşen temizlik, park bahçe çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Burada afsal yapılacak bölgeler ve telle bölünecek alanlar var, onları en kısa zamanda yapacağız. Cem Sultan Lisesi'nin yanındaki yolu açıp bahçesinde çevre düzenlemesi yapacağız" dedi.
Meseleleri çözmek için halkın her zaman yanında olduklarını söyleyen Dündar, "Biz burayı devamlı ziyaret edip vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz 395 evi ziyaret ettik, talep ve şikayetleri dinledik" diye konuştu.
"12 SİVİL MİMARLIK ÖRNEĞİ YAPIYI RESTORE EDİYORUZ"
Bursa'nın bir tarih şehri olduğunu ve Osmangazi Belediyesi olarak tarihe sahip çıktıklarını söyleyen başkan Dündar, "Doğanbey projesinde görüşmeler yapılırken, Ticaret Borsası'na ait 12 sivil mimari örneği yapı olduğunu tespit ettik. Bu yapıların restorasyonunu Osmangazi Belediyesi üstlendi, bu eserlerin röleve çalışmaları bitti ve kurulca onaylandı. En kısa zamanda restorasyonu bitireceğiz" diye konuştu.