Orhangazi kaymakamı deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor
Geçtiğimiz şubat ayının başında meydana gelen iki büyük deprem afetinin ardından, koordinatör Kaymakam olarak Hatay'a görevlendirmesi yapılan Bursa Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı'nın bu bölgedeki çalışmaları yoğun şekilde sürüyor.
2023.03.21 12:42 - Son Güncellenme: 2023.03.21 12:50 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN
6 Şubat tarihinde meydana gelen iki ayrı deprem felaketinin ardından, yaşanan afetten en çok etkilenen Hatay ve ilçelerinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Bu kapsamda depremin ardından böldeki çalışmaları koordine etmek amacıyla Hatay'ın Samandağ ilçesine görevlendirilen, Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı ise bu noktada yoğun çalışmalarına devam ediyor.

Yaşanan depremler sonrasında 815 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Samandağ ilçesinde koordinatör kaymakam olarak görevlendirilen Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, burada göreve başladığı yaklaşık bir aydır, aynı yardımların kabulü ve afetzedelere ulaştırılması, çadırkentlerin oluşumu ve ihtiyaçlarının karşılanması,konteyner kentlerin oluşturulması,enkazların kaldırılması kamu kurumlarının hizmet verir hale getirilmesi gibi çalışmaların koordinasyonu görevini yürütüyor.

Öte yandan, Orhangazi Kaymakamı Özçakıcı, görevli olduğu Samandağ ilçesinde ki çadır ve konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlar ile yakından ilgilenirken, temel ihtiyaçlarının karşılanması için de sık sık bu noktaları ziyaret edip, depremzedelerin istek ve taleplerini dinliyor.

Depremin ilk haftasından bu yana Samandağ'da bulunan Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı'nın buradaki görevine bir süre daha devam edeceği öğrenildi.





