Oral seks cinayetinde şok görüntüler

Oral seks cinayetinde şok görüntüler

Bursa'da bıçaklanarak öldürülen bir şahsın, katili ile metro istasyonunda beraber yürüdüğü ve birlikte bilet aldıkları ortaya çıktı.

2012.10.16 13:00 - Son Güncellenme: 2012.10.16 13:22 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Oral seks cinayetinde şok görüntüler

Merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi İzmir yolu üzerinde bulunan Paşa Çiftliği Bursaray İstasyonu yanında bulunan kavaklık alanda kanlar içinde bir kişinin yattığını gören vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede öldürülen kişinin inşaat işçisi Nezir Dalkılıç (35) olduğunu tespit etti. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, yaptıkları araştırmada şahsın İzmir yolu üzerinde bıçaklandığını, sürünerek kavaklığa gelip burada kan kaybından öldüğünü tespit etti. Nezir Dalkılıç'ın cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Soruşturmayı genişletip güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Cinayet Büro dedektifleri, Nezir Dalkılıç ile katili E.K.'nin Bursaray İstasyonu'ndan bilet alarak metroya bindiğini tespit etti. Nezir Dalkılıç ile birlikte kavaklığa gelen E.K.'nin Dikkaldırım Mahallesi'ndeki evine baskın düzenleyen ekipler, şahsı üzerindeki kanlı gömlek ve suç aleti bıçakla yakalayarak emniyete getirdi. Suçunu itiraf eden E.K., Nazir Dalkılıç ile olay gecesi tanıştıklarını ve Bursaray ile Paşaçiftliği İstasyonu yanında bulunan kavaklık alana gittiklerini, burada Dalkılıç'ı bıçakla öldürdüğünü söyledi.
Bursaray kameralarında, cinayet şüphelisi E.K.'nin öldürülen Nazir Dalkılıç'la Bursaray İstasyonu'na saat 22.48'te geldiği görülüyor. Dalkılıç, katiliyle beraber gişeden bilet alıyor. Turnikeden birlikte geçen katil ve kurbanı aynı trene binerek Paşaçiftliği İstasyonu'na geliyor. Şahıslar daha sonra birlikte yürüyen merdivene binerek istasyondan uzaklaşıyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.10.16 13:00 - Son Güncellenme: 2012.10.16 13:22 - HABER MERKEZİ
A