Online alışverişte indirim kodu kullanımı arttı

Online alışverişte indirim kodu kullanımı arttı

İnternetten yapılan alışverişlerin son dönemde hızla artmasıyla birlikte tüketicilerin büyük çoğunluğu alışverişlerini daha ucuza getirmenin yollarını aramaya başladı.

2020.12.31 10:00 - Son Güncellenme: 2020.12.31 10:00 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Online alışverişte indirim kodu kullanımı arttı

Online alışverişlerde sepet tutarından çok daha az ödemenin en bilinen yöntemlerinden biri olan indirim kodu kullanmak son zamanlarda Türkiye'de birçok tüketicinin daha ucuza alışveriş yapmak için tercih ettiği araçlardan biri oldu. 

Alışveriş yapılacak mağazaya ait güncel indirim kodları edinip bunları alışveriş tamamlandıktan sonra ödeme sayfasında kullanmak ödenecek rakamı anında düşürdüğü için tüketicilerin daha hesaplı alışveriş yapmalarını sağlıyor.

Özellikle Covid-19 salgını ile birlikte birçok kişinin evlere kapanması ve ihtiyaçlarını karşılamak için online alışveriş sitelerine yönelmesi daha ucuza alışveriş yapmak için indirim kodu, indirim kuponu gibi fiyatları düşürmeyi sağlayan araçları kullanmayı da cazip hale getirdi.

 Tüketiciler artık alışveriş yapacakları online mağazaya ait geçerli bir indirim kuponu olup olmadığını araştırdıktan sonra alışveriş yapmayı tercih ediyor.  Böylece indirim kuponları ile hem daha az ödüyorlar hem de daha fazla ürün satın alabiliyorlar.

Trendyol indirim kodu aramaları arttı

Türkiye'de pandemi döneminde ihtiyaçlarını karşılamak için online alışveriş sitelerine yönelen tüketiciler bu dönemde ciddi indirim ve kampanyalar düzenleyen alışveriş sitelerinin sipariş ve teslimat yoğunluğunu ciddi ölçüde artırdı.

Bu salgın döneminde online alışverişe yönelen tüketicilerin en çok tercih ettiği markalardan biri olan Trendyol indirim kodu ve kampanyalar ile ihtiyaç duyulan tüm ürünleri çok daha uygun fiyat ve ücretsiz teslimat seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine sundu.

Birçok kategoride indirim ve kampanyalar düzenleyerek fiziki alışverişlere oranla daha hesaplı ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunarak birçok tüketicinin de bu dönemde online alışveriş ile tanışmasını sağladı.

Black Friday ve Cyber Monday indirim günlerinde de tüketicilerin en çok ziyaret ettiği alışveriş platformlarından biri olan Trendyol indirim kuponu ve farklı kategorilerdeki özel Trendyol kampanyaları ile ciddi bir sipariş hacmine de ulaştı.

Alışveriş için Trendyol'u tercih edenler daha az ödemek ve en güncel Trendyol indirim kuponları edinmek için ücretsiz indirim kodu sunan AleRabat'ı  https://alerabat.com/tr/indirim-kodu/trendyol sıkça ziyaret ederek ihtiyaç duydukları Trendyol kupon kodu ve güncel kampanyalar hakkında bilgi sahibi olarak alışverişlerini çok daha ucuza getirebiliyor.

Türkiye'de indirim kodu ile özdeşlemiş alışveriş sitelerinden biri olan Trendyol'a ait en güncel indirim kodları, kampanyalar için AleRabat'ı birkaç dakika ayırıp ziyaret etmek daha az ödeyerek alışveriş yapmayı sağlamak açısından önem taşıyor.

Online alışveriş ve e-ticaret sektörüne yönelik yapılan araştırmalar da online alışveriş alışkanlıklarının artacağını ve e-ticaret sektörünün 2021 yılında daha fazla büyüyeceğini destekliyor.

Alışveriş için online mağazaları tercih eden tüketicilerin hesaplı alışverişler için indirim kodları, kampanyalar, hediye çekleri gibi fiyatları düşüren tüm araçlara ilgisinin daha da artacağı öngörülüyor.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2020.12.31 10:00 - Son Güncellenme: 2020.12.31 10:00 - HABER MERKEZİ
A