Bursa'da iş arayanlar bu habere! Yeni ilanlar yayınlandı

Bursa'da iş arayanlar bu habere! Yeni ilanlar yayınlandı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden işçi alımları tüm hızıyla sürüyor. Her gün başka bir şirket personel açığını kapatmak için ilan veriyor. Bursa'da iş arayan vatandaşlar ise uygun pozisyonda iş bulabilmek için internette araştırma yapmaya başladı. Peki, hangi pozisyona kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nelerdir? Detaylar haberimizde...

2024.04.26 10:52 - Son Güncellenme: 2024.04.26 10:58 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Bursa'da iş arayanlar bu habere! Yeni ilanlar yayınlandı

MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN

Türkiye'de milyonlarca işsiz vatandaş iş aramak için çaba gösteriyor. Vatandaşlar Çeşitli platformlarda açılan iş ilanları sayesinde kendine en uygun iş için başvuru yapabiliyor. Bursa'da ise çoğu şirket personel açığını kapatmak için İŞKUR üzerinden ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Peki, hangi pozisyona kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nelerdir? Detaylar haberimizde...

İŞTE DUYURULAN YENİ İŞ İLANLARI:

ÖZBİRLİK GRUP ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ 

Şirket, Görükle'de bulunan yurt projesi için 1 danışma personelinin alınacağını duyurdu. Şirketin kriterleri arasında yaş belirtilmezken başvuracak kişilerde diksiyonun düzgünlüğüne ve kendini ifade edebilme becerisine bakılacak.

 

PARO MOBİLYA

Firma, tertip, düzen ve temizliğe önem veren çaycı alacağını açıkladı. Çaycı pozisyonuna başvuracak kişilerin iş görüşmeleri yüz yüze yapılacak.

GÜRPLAST PLASTİK VE DERİ SANAYİ 

Diğer iş ilanlarından farklı olarak şirket, Üretim veya meydancı olarak çalışabilecek 1 engelli personelin alınacağını duyurdu.

ÖZBAYRAK KIZAK KORUMA SİSTEMLERİ 

Makine yan sanayide faaliyet göstere şirket, ürün montaj hattında çalıştırılmak üzere 2 Üretim Planlama Memuru alınacağını açıkladı.

EVCENTER ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ

Firma, AVM'de çalıştırılmak üzere 1 şoför alınacağını duyurdu. Başvuracak kişilerin SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip olması gerekiyor.

KAMİL KOÇ OTOBÜSLERİ

Türkiye'nin köklü otobüs şirketleri arasında yer alan Kamil Koç, iş tanımını ve kriterlerini açıklamazken 10 Çağrı Merkezi Elemanı alınacağını duyurdu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.26 10:52 - Son Güncellenme: 2024.04.26 10:58 - MAHMUT VURAL
A